Može li Ivica Iliev da pobedi Bordo? (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

teška borba

Može li Ivica Iliev da pobedi Bordo? (VIDEO)

Francuski ''L'Ekip'', ali i neki drugi tamošnji medij, danas prenose informaciju da je i Bordo ozbiljno zainteresovan za veliku Partizanovu želju

Objavljeno:

Od kada je došao na funkciju sportskog direktora Partizana, jedna od najvećih želja Ivice Ilieva bila je da u Humsku dovede Sejdubu Sumu, ofanzivnog vezistu iz Gvineje, koji trenutno nastupa za Slovan iz Bratislave. Ali, prelazni rokovi su prolazili jedan za drugim, a sa ovim sada već 26-godišnjim fudbalerom nikako nije mogao da se postigne konačan dogovor.

Partizan dobija OVA tri igrača od Dinamika! Jedan od njih bio je velika želja Aleksandra Džikića! (VIDEO)

Bilo je i peripetija oko njegove pozajmice u Kuvajtu i koliko god da je Iliev želeo da ga angažuje, i koliko god je delovalo da je transfer na pragu realizacije, uvek se na kraju pojavljivala neka nepremostiva prepreka. Podsetimo, Iliev je i juče u razgovoru sa novinarima potvrdio da radi na dovođenju Sume, ali nije želeo da iznosi više detalja, poučen nekim ranijim iskustvima, a dan kasnije izgleda da je opet pred ''nemogućom misijom''.

Naime, francuski ''L'Ekip'', ali i neki drugi tamošnji medij, danas prenose informaciju da je i Bordo ozbiljno zainteresovan za veliku Partizanovu želju. Ako Žirondinci budu uporni u svojoj nameri, jasno je da se u tom slučaju Partizanove šanse svode na minumim, kako zbog mnogo jače lige, tako i zbog finansijskih uslova koje šestostruki šampion Francuske može da mu ponudu. Tamošnji mediji ističu i odličnu Sumunu statistiku iz prošle sezone, kada je na 37 utakmica u svim takmičenjima postigao 24 gola, uz pet asistencija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.