Igrao je za A tim Brazila, bio jedan od najvećih latinoameričkih talenata, a sada postaje najbolji posao Ivice Ilieva? (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

eksplozija!

Igrao je za A tim Brazila, bio jedan od najvećih latinoameričkih talenata, a sada postaje najbolji posao Ivice Ilieva? (VIDEO)

Ukoliko se ova spekulacija obistini, Partizan će dobiti najveće pojačanje u poslednjih X godina

Objavljeno:

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev, najavio je da će se Partizan pojačati jednim igračem kvaliteta Leonarda.

Počela su nagađanja ko bi to mogao biti, a na kraju, najčešće se pojavljivalo ime Karlosa Eduarda, 30-godišnjeg brazilskog veziste. Naravno, sve su to spekulacije, ali takve stvari zabavljaju ljubitelje fudbala u letnjim mesecima.

UKLETI UKLETI CRVENO I CRNO-BELI! Izbacivali su Zvezdu i Partizan iz Evrope, pa doživljavali krah, a jedan je PROPAO NAJSTRAŠNIJE! (FOTO) (VIDEO)

Fudbaler koji je još sa 20 godina stigao u nemački Hofenhajm, i odigrao odlične tri sezone, prvu u Cvajti, a onda dve u Bundesligi, uz 80 nastupa i 16 postignutih golova, da bi posle potpisao unosan ugovor sa ruskim Rubinom iz Kazanja, u kome je proveo 6 sezona, i za to vreme jednu godinu proveo na pozajmici u čuvenom Flamengu.

Trenutno je član Atletiko Mineira, gde se baš i nije najbolje snašao. Igra na poziciji ofanzivnog veziste, a krasi ga dobra tehnika, pošto mu je konstitucija ''slabija'' strana, visok je samo 172 santimetara. Pitanje je da li je to novi ''poslovođa'' Partizana, koji treba da vozi ''Valjak'' do Lige šampiona?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.