Iskusni štoper traži od Zvezde da ga čeka još 5 dana, a već viđeno pojačanje tvrdi da ga niko sa Marakane nije kontaktirao!
Foto: Nebojša Mandić

Imaju li rezervne opcije?

Iskusni štoper traži od Zvezde da ga čeka još 5 dana, a već viđeno pojačanje tvrdi da ga niko sa Marakane nije kontaktirao!

Klub sa Marakane moraće malo da se ubrza u dovođenju pojačanja u defanzivnoj liniji

Objavljeno:

Crvenoj zvezdi su neophodna pojačanja u odbrani, a do sada su došli samo Filip Stojković i Vujadin Savić.

Zato vicešampion užurbano radi pre svega na pojačanju konkurencije na mestu centralnih defanzivaca, a jedan od glavnih pikova im je iskusni Nikola Vujadinović.

foto: Profimedia

Bivši štoper Osasune ipak prethodno čeka da vidi da li će dobiti neku ponudu iz inostranstva jer mu nije prioritet da dolazi u srpski fudbal. Zato je od čelnika crveno-belih zatražio vremena do 1. jula kada će dati konačni odgovor da li dolazi ili ne dolazi.

Klub sa Marakane traži i pojačanje na levom beku, a već viđen na toj poziciji je Milan Rodić iz Krila Sovjetova, međutim, sam igrač tvrdi da nije imao nikakav kontakt sa menadžmentom Zvezde.

foto: Profimedia

- Nisu me zvali iz Zvezde. Postoje ljudi koji se bave time i mene bi prvog obavestili ako dođe do kontakta - rekao je Rodić za "Žurnal" koji je u već nekoliko prelaznih rokova želja uprave crveno-belih.

On navodi da mu ruski klub nudi produžetak saradnje, ali da on još nije odlučio da li će pristati.

BONUS VIDEO: Ognjenu Dobriću se raspao trofej u rukama

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.