KOLAROV UPOZORAVA JAVNOST: ON je budućnost srpske reprezentacije! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

REALNOST

KOLAROV UPOZORAVA JAVNOST: ON je budućnost srpske reprezentacije! (VIDEO)

Verujemo da nema fudbalskog zaljubljenika u našoj zemlji koji se neće složiti sa ovom konstatacijom

Objavljeno:

Fudbaler Mančester Sitija i jedan od najvažnijih članova našeg nacionalnog tima Aleksandar Kolarov pohvalio je vezistu Lacija Sergeja Milinković-Savića i poručio da je budućnost reprezentacije Srbije.

Milinković-Savić još nije debitovao u A selekciji kod Slavoljuba Muslina, uprkos tome što je pružao sjajne partije u Seriji A i bio jedan od najboljih igrača rimskog kluba.

NAJGORI TRANSFER U ISTORIJI FUDBALA! Liverpul je 2006. mogao da dovede Danija Alvesa, ali... Doveo je NJIH DVOJICU! (VIDEO)

- Milinković-Savić je fenomen. On je budućnost Lacija i reprezentacije Srbije - rekao je Kolarov italijanskom Mesađeru tokom odmora na Sardiniji.

Formu i igre Milinković-Savića prate brojni klubovi, poput Juventusa i Mančester Junajteda, a predsednik Rimljana Klaudio Lotito je za njega već odredio cenu od 40 miliona evra.

Kolarov, bivši igrač Lacija, kaže da bi voleo da se jednog dana vrati u Rim. - Rim je ostao u mom srcu. U Mančesteru sam osvojio sve, ali je Italija potpuno druga stvar. Iako je fudbal manje kvalitetniji u odnosu na Englesku, nedostaje mi - poručio je 31-godišnji defanzivac.

BONUS VIDEO ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.