GROBARI, OVO PREDSTAVLJA OSTVARENJE SVIH SNOVA! U Partizan stiže dugogodišnja želja, crno-beli će imati tandem veka! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

SJAJAN POSAO

GROBARI, OVO PREDSTAVLJA OSTVARENJE SVIH SNOVA! U Partizan stiže dugogodišnja želja, crno-beli će imati tandem veka! (VIDEO)

Šansa da se oformi takav napad – postoji. I, što je najvažnije, nije bez izgleda da se ostvari

Objavljeno:

Zamislite ofanzivnu liniju Partizana s Markom Jankovićem, Leonardom da Silvom Souzom, Urošem Đurđevićem i Sejdubom Sumom! Postoji li odbrana kadra da ne poklekne pred tako projektovanim Parnim valjkom?

Šansa da se oformi takav napad – postoji. I, što je najvažnije, nije bez izgleda da se ostvari.

Srpski prvak je još pre dve sedmice poslao ponudu Slovanu iz Bratislave za vezistu iz Gvineje, najboljeg igrača osvajača kupa i vicešampiona Slovačke.

Suma – još pre godinu i po velika želja Ivice Ilieva, sportskog direktora Partizana, oduševljenog kvalitetima veštog tehničara i ubojitog strelca.

foto: Fonet

Hoće li omaleni kreator igre u Partizan? Prema informacija iz Slovačke – želi! Znate li zašto? Odličan je drug s Leandreom Tavambom, ljubimcem Grobara, s najlepšim rečima o Srbiji, Beogradu i ovdašnjem šampionu.

Slovan je odlučio da pusti Sumu, u petak u timu u spektaklu protiv Zlina, u meču pobednika kupova Češke i Slovačke (1:1).

Predsednik kluba je treneru Ivanu Vukomanoviću saopštio da više ne računa na Sejdubu, iako bi bio od velike koristi u kvalifikacijama za Ligu Evrope 29. juna protiv Pjunika.

Ali... Iako bi Suma u Partizan, Slovan bi radije da ga pusti u Tursku! Tamošnji učesnik međunarodnih takmičenja je rešen dublje da zavuče ruku u džep, navodno – kešira milion evra i odrekne se 20 odsto od narednog transfera.

Jedno je sigurno: Sejduba Suma bi predstavljao veliko pojačanje za Partizan u pohodu na Ligu šampiona. Crno-beli imaju i alternativna rešenja, odluka bi trebalo već možda sutra da bude poznata...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.