Nejmarov zet ukanalio i Brazilca i Barselonu: Zbog njegovog dugog jezika Katalonci mogu da popiju žestoku kaznu! (FOTO)
Foto: Reuters

šta mu je to trebalo?!

Nejmarov zet ukanalio i Brazilca i Barselonu: Zbog njegovog dugog jezika Katalonci mogu da popiju žestoku kaznu! (FOTO)

Nejmar je sve dogovorio, ali je onda ovaj sve to upropastio

Objavljeno:

Barselona je upala u veliki problem za koji nije ni slutila da bi mogao da iskrsne nakon što su čelnici kluba pokušali preko Nejmara da obezbede potpis jednog od najtraženijih mladih igrača.

Nejmar je iskoristio porodične veze i bliskost da ubedi mladog Lukasa Limu (dečko Nejmarove sestre Rafaele prim. aut.) da mu se priključi na "Kamp Nou" i ovaj je pristao.

A post shared by @rafaella on

Njemu je preostalo još šest meseci ugovora sa Santosom i on je postigao dogovor da se kao slobodan igrač preseli na obalu Sredozemnog mora 1. januara 2018. godine.

A post shared by Lucas Lima (@lucaslima) on

Međutim, njegov dugi jezik ne samo da bi mogao da mu upropasti transfer, nego i da španskog giganta ubaci u neviđene probleme sa UEFA.

Naime, Lima se pohvalio društvu tokom partije pokera da je sve dogovorio sa Barselonom, ali problem je u tome što to znači da su se pregovori vodili pre 31. juna kada po pravilniku UEFA sme da pregovara sa zainteresovanim klubovima.

Čitav razgovor je snimljen i ako Santos ili UEFA pokrenu postupak, Barselona bi mogla biti kažnjena zabranom transfera igrača, a tu kaznu su jedva izbegli kada su bili optuženi za pregovore sa maloletnim fudbalerima.

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba za Espreso na srpskom jeziku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.