Jeste da je od utakmice Srbija - Vels prošlo već dosta vremena, ali kako, zaboga, OVO NIKO NIJE PRIMETIO?! (VIDEO)
Foto: Reuters

Prekinuto prokletstvo

Jeste da je od utakmice Srbija - Vels prošlo već dosta vremena, ali kako, zaboga, OVO NIKO NIJE PRIMETIO?! (VIDEO)

Kada je Vels poveo sa 1:0, svi su bili zaokupljeni kukanjem zbog kikseva Vlade Stojkovića i Luke Milivojevića, da im jedan jako bitan podatak nije pao na pamet

Objavljeno:

Srbija i Vels odigrali su svoj drugi meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, i rezultat je bio isti kao na prvom - 1:1.

Naš tim je opet morao da stiže prednost nezgodne ostrvske ekipe, koja sa svakim može da igra, kada stane u prepoznatljivo oblikovanu odbranu i čeka na kontranapade, koji fantastično funkcionišu zbog brzine veznog reda i navalnih fudbalera.

TRANSFER KOJI SE NIJE NI DESIO! Pozajmili ga iz Intera, nije igrao, dao NULA GOLOVA, a sad za njega daju pun kovčeg blaga! (VIDEO)

Jeste da je od ove utakmice prošlo već skoro dve nedelje, ali mi se pitamo kako do sada niko, pa ni mi, nije primetio ovaj krajnje bizaran detalj.

foto: Espreso.co.rs

Svima je dobro poznato Remzijevo prokletstvo (kada god postigne gol, premine neka poznata ličnost).

SEVER U TRANSU LUDUJE! Reprezentativac se vraća u Beograd! Zvezdin bedem će sa njim biti nepremostiv! (VIDEO)

Pogodak za Vels iz jedanaesterca postigao je upravo fudbaler Arsenala, posle greške Vlade Stojkovića, pa onda i Luke Milivojevića.

Zbog tog njegovog majstorski izvedenog penala smo procunjali internetom i pronašli podatak da od tada nije umrla nijedna poznata ličnost. Bar nijedna ličnost poznata svetskoj, ali i srpskoj javnosti.

Da li sada možemo da tvrdimo da je Remzijevo prokletstvo prekinuto u Beogradu, ne znamo sa sigurnošću, ali možemo da vas podsetimo na sva "ubistva iz nehata" koja je ovaj velški majstor sredine terena imao:

Crni anđeo: Svi kobni golovi Arona Remzija koji su najavili smrt slavnih ličnosti! (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba za Espreso na srpskom jeziku

(A.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.