STIŽE POJAČANJE: Bivši golman Partizana ponovo oblači crno-belo! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

VRELO LETO U SOLUNU

STIŽE POJAČANJE: Bivši golman Partizana ponovo oblači crno-belo! (FOTO)

Grci pišu da će Željko Brkić, koji je prošlog leta pojačao PAOK na tri godine raskinuti ugovor sa klubom, a da bi kao njegova zamena trebalo da dođe jedan od dva srpska golmana

Objavljeno:

Ponovo taj PAOK i Srbi! Neraskidiva veza, koja nam ovog leta proizvodi veliki broj bombastičnih vesti.

Prvo je naš stručnjak Aleksandar Stanojević preuzeo klub, pa je onda i Ljubiša Ranković iz stručnog štaba Partizana pojačao grčki bratski klub, a onda se kao novi golman Solunaca pominjao i Vladimir Stojković.

A, sada nove informacije. Grci pišu da će Željko Brkić, koji je prošlog leta pojačao PAOK na tri godine raskinuti ugovor sa klubom, a da bi kao njegova zamena trebalo da dođe jedan od dva srpska golmana.

foto: Dado Đilas

Grčki mediji dalje navode dva imena i obojica su nekadašnji golmani Partizana - Živko Živković i ponovo Vladimir Stojković.

Živko Živković je imao dobru sezonu u grčkom prvoligašku Ksantiju, a kako navode lokalni solunski mediji, oba kluba sa raspoložena za razgovore, kao i golman kojem bi prelazak u PAOK svakako predstavljao korak dalje u karijeri.

foto: AP

Kada je u pitanju Stojković on je po okončanju sezone završio saradnju sa engleskim drugoligašem Notingem Forestom, pa bi u solunski klub mogao da dođe kao slobodan igrač, bez obeštećenja.

PAOK-u je potreban još jedan golman i zbog činjenice da je Panajotis Glikos povređen i da će mu za oporavak biti potrebno nekoliko meseci.

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba za Espreso na srpskom jeziku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.