RONALDO MOŽE DA IDE SAMO ZA MILIJARDU EVRA: Ako bude hteo da ide iz Reala to neće biti zbog novca!
Foto: Fonetap

poruka florentina pereza

RONALDO MOŽE DA IDE SAMO ZA MILIJARDU EVRA: Ako bude hteo da ide iz Reala to neće biti zbog novca!

Predsednik "kraljevskog kluba" je istakao da će razgovarati sa svojim igračem čim se završi Kup konfederacija

Objavljeno:

Predsednik Real Madrida Florentino Perez rekao je da još uvek nije razgovarao sa najboljim fudbalerom sveta Kristijanom Ronaldom, ali da će to uraditi pošto se Portugalac vrati sa Kupa konfederacija iz Rusije, preneo je Bi-Bi-Si.

- Jedino što mogu da kažem je da je Ronaldo igrač Real Madrida. Ronaldo ima izlaznu klauzulu od milijardu evra i ukoliko je niko ne aktivira, on ostaje u Madridu - rekao je Perez, koji je u ponedeljak ponovo izabran na funkciju predsednika.

foto: EPA/Atresmedia Radio

Portugalski superstar je razočaran što je u Španiji optužen za višemilionsku utaju poreza, pa je odlučio da napusti prvaka Evrope.

- Očigledno je da se nešto dogodili, nešto što je povredilo njegov kredibilitet. Siguran sam da će nam reći kada bude došao i tada ćemo videti - rekao je Perez za španski radio "Onda sero".

Fudbaler je prošlog novembra potpisao petogodišnji ugovor s "kraljevskim klubom", ali se od nedavno spominje njegov povratak u Mančester junajted.

Perez je rekao da ne želi da remeti reprezentaciju Portugalije na Kupu konfederacija pričama o Ronaldu.

foto: Reuters

- Ronaldo samo želi da bude najbolji na svetu, a ako želi da napusti Real Madrid, to neće biti za novac. Moram da ga odbranim i kao igrača i kao čoveka po svaku cenu - rekao je Perez.

On je dodao da bi Madriđani tek trebalo da dobiju ponude za Alvara Moratu, Hamesa Rodrigesa, kao i Ronalda od Mančester junajteda, ali da je njegova želja da svi ostanu u Realu.

BONUS VIDEO: Saša Ilić reakcije na žreb za Ligu šampiona

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.