Kada Delije vide šta Milojević zahteva od igrača, biće ubeđeni da će Zvezda igrati evropski fudbal! (FOTO)
Foto: fkcrvenazvezda.rs

NOVE METODE

Kada Delije vide šta Milojević zahteva od igrača, biće ubeđeni da će Zvezda igrati evropski fudbal! (FOTO)

Ponovo se vežbala i ofanziva, uigravanje linija za napad po boku koji su započinjali štoperi

Objavljeno:

Sedmi dan priprema Crvene zvezde na Zlatiboru za neke je radni, a za malo više njih je slobodan dan

Igrači koji juče nisu igrali prvu pripremnu utakmicu trenirali su jutros i to u terminu od 9:30 na terenu Sportskog centra „Palisad“.

Među njima su bili Savić, Boaći, Rikardinjo i Jovović, koji su prvi put radili sa loptom i ostatkom ekipe. Treba istaći i da je jutros nakon nekoliko dana pauze trenirao i Gobeljić koji se oporavio od upale zadnje lože.

foto: fkcrvenazvezda.rs

I danas se radilo na onim glavnim stvarima koje zahteva trener Milojević. Vežbao se prvo pas i brz prijem lopte, a zatim i što duži posed iste. Kako kaže šef struke, igračima je držanje lopte bilo otežano jer im nije dozvoljavao pas koji ide preko kuka. Maksimum tri kontakta i brzo dodavanje po zemlji. Ponovo se vežbala i ofanziva, uigravanje linija za napad po boku koji su započinjali štoperi.

foto: fkcrvenazvezda.rs

- Ne trebaju vam dva kontakta sa loptom, to izbacujemo. Tako samo gubimo prostor i vreme. Ili odmah pas ili prijem uz okret - bile su reči Milojevića, ali je isto to i sam pokazivao. Nakon treninga cela ekipa je otišla na obavezan oporavak na bazenu i u sauni, a nakon ručka od 14:30 časova igrači imaju slobodno vreme.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.