Živković prekinuo crnu seriju šampiona: Partizan pobedio na gostovanju posle dva meseca! (VIDEO)

SUPERLIGA, 19. KOLO

Živković prekinuo crnu seriju šampiona: Partizan pobedio na gostovanju posle dva meseca! (VIDEO)

Najbolji pojedinac crno-belih jedinim golom na utakmici u Subotici doneo je pobedu braniocu titule, dok je Spartak ostao "zakucan" za dno tabele sa samo devet bodova iz 19 mečeva
Objavljeno: 15:06h

Fudbaleri Partizana konačno su zabeležili pobedu u Superligi na gostovanju, a to se dogodilo u Subotici protiv Spartaka, minimalnim rezultatom. Jedini pogodak na meču postigao je Andrija Živković, kada je u 51. minutu sa 19 metara sjajno matirao golmana domaćih Budimira Janoševića. Evrogol Živkovića preko živog zida koji je doneo prednost Partizanu u Subotici! (VIDEO)

Lopta je preletela živi zid i završila u gornjem levom uglu, na atraktivan način i time je rešen poslednji meč 18. kola domaćeg prvenstva. U toku čitavog meča nije bilo mnogo šta da se vidi, sem par polušansi Partizana, dok se kod Spartaka istakao Budimir Janošević koji je u nekoliko navrata sjajno reagovao i možda sprečio da poraz bude za gol, dva veći.
Tako su crno-beli prekinuli loš niz na gostovanjima, jer su poslednji put "na strani" trijumfovali krajem septembra protiv Voždovca, sa kojim igra u narednu sredu u okviru kupa Srbije od 13 sati. Trenutno se branilac titule nalazi na četvrtoj poziciji sa 21 bodom manje od vodeće Crvene zvezde, dok je Spartak i dalje ubedljivo poslednji sa samo devet.
Rezultati 19. kola Superlige:
Printscreen/Flashscore.com
Tabela:
Printscreen/Flashscore.com
Sva dešavanja pre i za vreme meča, mogli ste da pratite direktno uz Espreso.co.rs! KRAJ UTAKMICE! Pobeda Partizana posle dva meseca na nekom gostovanju! 90. minut - Igraće se još tri minuta u Subotici. 82. minut - Po nekoliko poluprilika viđeno je na obe strane, ali Spartak nema snage da napravi veliko izjednačenje.
Printscreen/Arena Sport
71. minut - Spartak se trudi da brzim napadima anulira minimalnu prednost Partizana, ali za sada to teško ide, jer odbrana crno-belih odoleva napadima Subotičana. 60. minut - Kakva prilika za Partizan! Janošević je odbranio neverovatnu šansu kada je Jevtović na samo četiri metra od gola šutirao u gol, ali je čuvar Spartaka uspeo da odoli tom sjajnom pokušaju. 51. minut - GOOOOL! Konačno pogodak za Partizan, Andrija Živković je strelac. On je sjajno šutirao preko živog zida sa oko 19 metara od gola Spartaka i matirao Budimira Janoševića!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Igrači se zagrevaju i polako spremaju za drugih 45 minuta
da se vidi.
Printscreen/Arena Sport
govori o prvom delu utakmice. Levo je Spartak, desno Partizan.
Printscreen/Flashscore.com
45. minut - Poluvreme u Subotici!
Printscreen/Arena Sport
35. minut - Sjajna akcija crno-belih ipak je prekinuta zbog ofsajda Valeri Božinov posle pasa Andrije Živkovića. Nema ništa specijalno šampioni Srbije u dosadašnjem toku meča. Navijač koji je prevežen ranije u toku utakmice, inače je čovek od 50-ak godina, kojem je sada stanje stabilno.
Reakcija pojedinih navijača Partizana
25. minut - Tek sad je prvi put Spartak uputio udarac
pokušao, ali bez mnogo uspeha. 17. minut - Partizan pritiska gol Janoševića. Brašanac je odlično prošao pored korner Božinova nakon čega Bugarin nije stigao do lopte atraktivnim pokušajem makazica pokušao
neprecizan 12. minut - Hitna pomoć je morala da interveniše na delu tribine jer je jednom od njih pozlilo reaguje.
9. minut - Prvi pokušaj fudbalera Partizana, šutirao je Ninković savlada iskusnog Janoševića. 7. minut - Za sada nema prilika na utakmici, još uvek se obe ekipe što najavljuje ozbiljnu borbu za bodove. 13:00 - Meč je počeo! 12:57 - Tribine stadiona u Subotici su popunjene do pola utakmice.
Printscreen/Arena Sport
12:50 - Podsetimo se još jednom sjajnog meča Partizana AZ Alkmara.
12:40 - Sastavi pred ovaj duel
Printscreen/Flashscore.com
12:25 - Ovako izgleda trenutno
Printscreen/Flashscore.com
12:10 - Ovako je protekao poslednji duel dve ekipe, odigran u Humskoj aktuelni branilac titule.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.