NAVIJAČI, NAVALITE! Evo gde će reprezentacija igrati sledeći meč u kvalifikacijama za SP! (FOTO)
Foto: Reuters

svi na stadion!

NAVIJAČI, NAVALITE! Evo gde će reprezentacija igrati sledeći meč u kvalifikacijama za SP! (FOTO)

- Pred nama je još mnogo izazova i svi verujemo da zajedno možemo stići do cilja i plasmana na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Mnogo godina je prošlo od dana kada je Srbija igrala pred punim tribinama stadiona 'Rajko Mitić' i zahvalio bih se navijačima što su prepoznali napor koji svi mi u Fudbalskom savezu ulažemo da Srbiju vratimo na mesto koje joj pripada, među 32 najbolje reprezentacije sveta koje će se naći u Rusiji

Objavljeno:

Možda su se neki nakon duela sa Velsom pitali da li je pametno da narednu kvalifikacionu utakmicu Srbija igra na stadionu "Rajko Mitić".

KONAČNO RAZLOG ZA RADOST GROBARA! Samo nekoliko sati posle odlaska Pekovića u Humsku je stigla fenomenalna vest! (FOTO)

Sada je iz FSS stigla potvrda da u Staroj Pazovi nemaju takvu dilemu.

Posle dugog niza godina reprezentacija Srbije odigrala je jednu takmičarsku utakmicu na domaćem terenu pred punim tribinama što je bila potvrda da Slavoljub Muslin i njegovi izabranici lagano vraćaju veru u nacionalni tim.

REVOLUCIJA U FUDBALU! Golman izmislio novi način ispucavanja lopte! (VIDEO) Da utakmica sa Velsom protekne u najboljem redu postarali su se predstavnici Fudbalskog saveza Srbije, dok je marketinški tim uradio sve kako bi navijače ispred stadiona sačekali raznorazni zanimljivi sadržaji.

Loše vesti za Srbiju, odlične za košarkaške entuzijaste: NBA zverina predvodi rivale Orlova na EP! (FOTO) Fan zona "Orlova" je bila magnet za mnoge navijače, najveća atrakcija je bila naći se u "društvu" Ivanovića i drugova, ali i ostali sadržaji su privukli na stotine onih čije srce kuca za Srbiju.

PARTIZAN OTPUTOVAO NA ZLATIBOR: Đukić poveo 30 igrača, pala i dva potpisa pre puta!

foto: Reuters

- Pred nama je još mnogo izazova i svi verujemo da zajedno možemo stići do cilja i plasmana na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Mnogo godina je prošlo od dana kada je Srbija igrala pred punim tribinama stadiona 'Rajko Mitić' i zahvalio bih se navijačima što su prepoznali napor koji svi mi u Fudbalskom savezu ulažemo da Srbiju vratimo na mesto koje joj pripada, među 32 najbolje reprezentacije sveta koje će se naći u Rusiji - rekao je Goran Bunjevčević - sportski direktor FSS.

Fudbalska ikona se šepuri Partizanovim dresom po Brazilu! Pogodite ko ga je darovao! (FOTO) Narednu utakmicu na domaćem terenu u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji reprezentacija Srbije će odigrati 2. septembra protiv Moldavije, a navijači će biti u prilici da podrže "Orlove" i uz spektakularnu atmosferu isprate naše najbolje fudbalere na gostovanje Republici Irskoj koje je na programu 5. septembra.

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.