Zvezdina srećna 16. pobeda u nizu, rekord od pre 15 godina je na dohvat ruke! (FOTO) (VIDEO)

Superliga, 19. kolo

Zvezdina srećna 16. pobeda u nizu, rekord od pre 15 godina je na dohvat ruke! (FOTO) (VIDEO)

Učenici Grofa Božovića nastavili su protiv "zmajeva" trijumfalan niz
Objavljeno: 15:45h

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na svom stadionu Voždovac sa 2:0, u utakmici 19. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su ostvarili 16. uzastopni tirjumf u šampionatu, kojim su došli na korak od izjednačenja rekorda iz 2000. godine, kada su predvođeni trenerom Slavoljubom Muslinom upisali 17 pobeda u nizu. Nesrećni autogol golmana Voždovca: Njegova peta donela Zvezdi vođstvo tri minuta pre kraja! (VIDEO) U meču odigranom po izuzetno lošem vremenu i slabom posetom na našem najvećem stadionu, crveno-beli su do trijumfa stigli tek u samom finišu meča, golovima Uga Vijeire. Kod prvog pogotka zasluge pripadaju i golmanu gostiju Zoranu Popoviću.

Ono što se dogodilo sa sudijom na utakmici Zvezda - Voždovac nije odavno viđeno u Superligi! (VIDEO) U ovom meču bilo je nekoliko neobičnih situacija. Pauza na poluvremenu trajala je više od 20 minuta, dok se u 83. minutu povredio glavni arbitar Majo Vujović.
Crvena zvezda - Voždovac 2:0 Stadion: Gledalaca: Sudija:
Strelci: Crvena zvezda: Voždovac: Superliga, 19. kolo
Petak: 2:1 Subota: 2:0
4:2 0:3 1:1 odloženo zbog snega
15.00 Nedelja: 13.00
Printscreen Rezultati.com
TOK MEČA Kraj utakmice.
90+4. minut - GOOOL! Vijeira na efektan način overava trijumf Zvezde! 89. minut - Sikimić propušta priliku da poveća prednost.
87. minut - GOOOL! Zvezda vodi sa 1:0!
83. minut
83. minut - Neobična situacija - Glavni arbitar Majo Vujović nije mogao do kraja da završi utakmicu!
71. minut
Izmena u Zvezdi na terenu je popularni Atomski mrav.
Veoma slaba poseta na stadionu "Rajko Mitić".
57. minut
54. minut
51. minut 47. minut - Teren je u dimu zbog pirotehnike sa severne tribine. Prekida meča za sada nema. Počelo je drugo poluvreme. Pauza između dva poluvremena je potrajala, čak više od 20 minuta. Kraj prvog poluvremena
41. minut
36. minut
28. minut
23. minut 14. minut 10. minut
9. minut Katai ne može da nastavi meč! 7. minut 1. minut Utakmica je počela. Luka Jović je starter u sastavu Zvezde, kada su prvenstvene utakmice u pitanju, još od avgusta i utakmice sa Javorom!
Sastav Zvezde za meč sa Voždovcem:
Kako izgledaju rezultati lidera na tabeli i šta su poručili prvotimci crveno-belih uoči meča pogledajte u prilogu: O MEČU: Miodrag Božović

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.