Barem su malo sačuvali obraz! Fudbalski savez Saudijske Arabije se izvinio zbog sramnog gesta njegovih fudbalera! (FOTO)
Foto: printscreen/twitter/Jonas Christensen

Opraštate li im?

Barem su malo sačuvali obraz! Fudbalski savez Saudijske Arabije se izvinio zbog sramnog gesta njegovih fudbalera! (FOTO)

Dok je trajala počast, pred početak susreta kvalifikacija za SP, njihovi igrači su nastavili sa zagrevanjem kao da se ništa ne dešava, a pojedinci su se zabavljali dobacivanjem lopte

Objavljeno: 20:28h

Fudbalski savez Saudijske Arabije osudio je ponašanje svojih reprezentativaca u susretu sa Australijom (2:3), koji nisu poštovali minut ćutanja za žrtve terorističkog napada u Londonu.

Dok je trajala počast, pred početak susreta kvalifikacija za SP, njihovi igrači su nastavili sa zagrevanjem kao da se ništa ne dešava, a pojedinci su se zabavljali dobacivanjem lopte.

SKANDAL U KVALIFIKACIJAMA ZA SP: Fudbaleri šetali po terenu tokom minuta ćutanja za londonske žrtve! (FOTO)

- Izvinjavamo se zbog uvrede i duboko žalimo što se sve tako dogodilo. Fudbaleri nisu imali nameru da pokažu nepoštovanje prema žrtvama. Osuđujemo svaki čin terorizma i upućujemo saučešće porodicama poginulih - piše u saopštenju FS Saudijske Arabije.

BONUS VIDEO: Espreso intervju: Dejan Anđus

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.