Leonardo i Đurđević su na ceni, a evo šta je o njihovom odlasku imao da kaže Iliev! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

grobari su želeli ovo da čuju

Leonardo i Đurđević su na ceni, a evo šta je o njihovom odlasku imao da kaže Iliev! (FOTO)

Toliko o odlascima. O dolascima će Iliev pričati narednih dana

Objavljeno:

Neko na moru, a neko bez dana odmora. Sportski direktor Ivica Iliev gleda ovih dana slike sa letnjih destinacija na koje su se rasuli fudbaleri Partizana i može samo da im zavidi.

Jedan je oteo Zvezdi titulu, jednog je žena optužila za zlostavljanje, jedan zatvara splavove! Gde su i šta rade fudbaleri Partizana iz Đukićeve 2007? (VIDEO)

A sprema i novu "bombu", sličnu onoj kada je doveo Leonarda. Tada su mu se neki čak i smejali zbog izjava, kasnije su mogli samo da mu čestitaju.

SVE O ŠUROVANJU DELIJA I VUČIĆA, FIRMI "ULTRA KOP" I TENDERIMA! Anđus raskrinkao mašineriju iza koje stoji predsednik Srbije! (VIDEO)

foto: Filip Plavčić

- Bio sam tada u euforiji i nisam se ni jednog trenutka ugrizao za jezik. Znao sam kakvog sam igrača angažovao, ali sam znao da živim u Srbiji u kojoj narod uglavnom sa podsmehom gleda na ljude koji rade svoj posao. Još kada im kažete da imamo igrača koji će da pravi razliku, onda krenu da vam se rugaju. Na kraju je lista strelaca i Leonardov angažman zvučao mnogo bolje od "bombe" koju sam davno najavio, a njegove igre su bile najbolji dokaz mojih tvrdnji - kaže Iliev u razgovoru za "Novosti".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.