ZAVRŠENI IZBORI ZA SKUPŠTINU ZVEZDE! Neka imena su baš IZNENAĐENJE!
Foto: Saša Pavlić Koky

gotovo!

ZAVRŠENI IZBORI ZA SKUPŠTINU ZVEZDE! Neka imena su baš IZNENAĐENJE!

Nakon prebrojavanja glasova utvrđeno je da je najviše glasova osvojila treća Zvezdina zvezda i počasni predsednik kluba Dragan Džajić

Objavljeno: 16:00h

Nakon prebrojavanja glasova poznato je kojih 36 kandidata će predstavljati Crvenu zvezdu u najvišem klupskom telu.

Izborna komisija je u veoma kratkom roku prebrojala glasove i na zadovoljstvo svih, objavljuje rezultate izbora.

Vučić se PLAŠI Delija sa Severa i zato im NAMEŠTA MILIONSKE POSLOVE preko EPS-a! Nove šokantne optužbe na račun predsednika Srbije!

- Vrlo smo zadovoljni kako su protekli izbori. U toku ova dva dana glasao je veliki broj članova kluba, i zadovoljni smo i odzivom. Želimo da istaknemo da nije nije bilo namerno ubačenih nevažećih glasačkih listića, listića na kojima je bilo pisanja primedbi ili iskazivano nezadovoljstvo, i to nas posebno raduje i posebno ističemo - rekao je Matija Radojičić, predsednik izborne komisije.

foto: Dragan Kadić

Nakon prebrojavanja glasova utvrđeno je da je najviše glasova osvojila treća Zvezdina zvezda i počasni predsednik kluba Dragan Džajić. Sledi spisak svih kandidata koji su izabrani za članstvo u Skupštini kluba:

56 Džajić Dragan 18 Đurovski Boško 34 Petrović Vladimir 58 Šestić Miloš 20 Živković Nebojša 04 Aćimović Jovan 27 Maravić Goran 01 Arbutina Dalibor 43 Rupar Branislav 51 Stojanović Bojan 16 Dujković Ratomir 24 Karasi Stanislav 61 Šupić Predrag 11 Vuković Jovo 29 Martinović Jovo 53 Terzić Jovan

Bio je toliko srčan, da mu je srce stalo pre vremena: Ovo je priča o Šeiku Tioteu, bosonogom dečaku koji je prerano otišao! (VIDEO)

Pogledajte i nastavak spiska:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.