Grof upozorava: Ako se ne srede finansije, ova ekipa može da se raspadne na zimu!

ovaj klub nema upravu

Grof upozorava: Ako se ne srede finansije, ova ekipa može da se raspadne na zimu!

Trener crveno-belih pred utakmicu sa Voždovcem, pričao je i temama nevezanim za teren
Objavljeno: 14:09h

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović pohvalio je pristup njegovih fudbalera uprkos lošoj finansijskoj situaciji i poručio da se nada da će nastaviti sa pobedama i posle meča sa Voždovcem u 19. kolu Superlige. - Očekuje nas utakmica protiv Voždovca, koji veoma poštujemo. Sada igramo sami protiv sebe. Videlo se kako smo u Nišu pobedili, veliko voljom i zalaganjem. Ako uđemo u meč kako želimo, verujem da pobeda neće izostati - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je ponovio da nije postavio ultimatum upravi kluba da će podneti ostavku ukoliko igrači ne budu isplaćeni do pauze u šampionatu. - Nemamo upravu, tako da ultimatum nemam kome ni da postavim. Upozoravam da bi, u slučaju da se do pauze ne isplate dugovanja, može desiti da se rasturi ekipa koja je pokazala da može dosta toga da napravi. Mislim da će se naći način da se to završi najbolje - rekao je Božović i u svom stilu dodao da "u klubu svi rade kao da će ostati dugo, ali i da su spremni kao da će sutra biti rat".
Prema njegovim rečima bez obzira na tešku finansijsku situaciju fudbaleri su u potpunosti fokusirani na dešavanja na terenu.
Fonet/Aleksandar Koković
- Videli ste kako smo proslavili Ibanjezov gola, kao da je doneo titulu. Igrači su svi jedan i verujem da neće biti problema sa te strane. Međutim, Zvezda mora sama da reši svoje finasije, a ne da čeka druge. Neophodno je da igramo grupnu fazu Lige šampiona i Lige Evrope, imali smo šansu pre dve godine ali nije obezbeđena licenca i sve se to odražava - rekao je Božović.
Utakmica između Crvene zvezde i Voždovca igra se u subotu od 13 sati na stadionu Rajko Mitić. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.