Srbin napustio Mančester junajted: Radna dozvola mu prekinula karijeru na Old Trafordu!

Sledeća stanica - Poljska

Srbin napustio Mančester junajted: Radna dozvola mu prekinula karijeru na Old Trafordu!

Jedan od najtalentovanijih golmana sveta nije mogao da dobije radnu dozvolu na Ostrvu i zato je otišao negde gde će moći da brani
Objavljeno:

Zlatni Orlić i nekadašnji čuvar mreže Vojvodine, Vanja Milinković Savić, napustio je Mančester junajted i potpisao ugovor sa Lehijom iz Gdanjska. Član tima koji je osvojio titulu šampiona sveta na Novom Zelandu sporazumno je raskinuo ugovor sa "crvenim đavolima", jer nikako nije mogao da dobije radnu dozvolu na Ostrvu i morao je da potraži klub u kome će moći da brani.

- Napustio sam Junajted jer nisam mogao da rešim problem sa radnom dozvolom. Dugo sam se vukao taj problem, a nisam uspeo da nađem klub gde bih branio na pozajmici. Raskinuo sam ugovor i drago mi je da sam došao u Legiju - izjavio je Milinković Savić. Talentovani golman je pre godinu i po dana potpisao za klub sa "Old Traforda" i jedan je od najtalentovanijih golmana svoje generacije u svetu. Njega će u poljskom klubu dočekati još dvojica Srba - Miloš Krasić i Aleksandar Kovačević. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.