VELIKA SRAMOTA! PRVI PUT JAVNO O DETALJIMA: Džajić otkrio kako je sabotiran njegov odlazak u Real! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

LEGENDA OPTUŽUJE LEGENDU

VELIKA SRAMOTA! PRVI PUT JAVNO O DETALJIMA: Džajić otkrio kako je sabotiran njegov odlazak u Real! (VIDEO)

Verovatno i najbolji srpski fudbaler svih vremena je po prvi put do tančina objasnio zbog čega nije zaigrao za najbolji tim na svetu, a sve to u intervjuu za Večernje Novosti

Objavljeno: 13:14h

Dragan Džajić je, složićete se za koga god navijali, najbolji srpski fudbaler svih vremena. I onda, kada se postavi pitanje zbog čega nije otišao u Real Madrid, iako ga je Kraljevski klub žarko želeo u svojim redovima, oko odgovora se uvek nadvijao veo tajnosti.

NE! NE! SAMO TO NE! Potencijalni pokolj Grobara i Hrvata! UEFA da reaguje, da se ne bi skupljali delovi tela po tribinama! (VIDEO)

A, sada, popularni Džaja je po prvi put do tančina objasnio ko, kako i zašto je SABOTIRAO njegov prelazak u najbolju evropsku ekipu, a sve to u sjajnom intervjuu za Večernje Novosti.

Džajića je Real primetio na jednom turniru u Badahozu, kada je Crvena zvezda slavila nad Kraljevskim klubom rezultatom 2:1.

- Odmah posle utakmice stupili su u kontakt sa Zvezdom a onda je usledilo finale. Pobedili smo Real Madrid sa 2:1, postigao sam mnogo lep gol. Onda su me pozvali da igram na "omenahe", kako Španci zovu revijalnu utakmicu, na oproštaju velikog Franciska Genta, možda najboljeg levog krila svih vremena.

Pogbin transfer će biti zaboravljen! Mančester dovodi zvezdu Real Madrida, da li uopšte da vam pominjemo cenu? (VIDEO)

Tada ga je sam Gento ugostio, pa mu u petom minutu utakmice, kada je izlazio sa terena, dao svoj dres sa brojem 11. Posle toga se zbog obaveza odmah vratio u Beograd.

foto: Profimedia

- Miljan Miljanić je ostao, a ja sam morao da se vratim. Nedugo zatim otišao sam u JNA, a Miljan je trebalo da se dogovara sa Realom. Potom su došli ljudi iz Atletiko Madrida i hteli da odmah potpišem za njih, bez obzira na to što će morati da me čekaju i što sam u međuvremenu slomio nogu. Preneo sam to Miljanu, koji je bio jasan: ne potpisuj ništa za Atletiko jer sam se ja sve dogovorio sa Realom. Čak mi je i izdiktirao kako će izgledati napad: Amansio, Velaskez, Santiljana, Roberto Martinez i ja - istakao je za Novosti.

STRAŠNA VEST! Vraća se Miroslav Raduljica!? Ali, ne u Milano... (VIDEO)

Džaja ga je poslušao. Nažalost ili možda i na sreću?!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.