Aleksandru Mitroviću je najbolje kada je gore! (FOTO)
Foto: AP

bez pritiska na velšane!

Aleksandru Mitroviću je najbolje kada je gore! (FOTO)

Reprezentativac Srbije zadovoljan je trenutnom pozicijom i atmosferom u timu

Objavljeno:
foto: Dado Đilas

- Nisam igrao utakmica koliko sam želeo za klub, ali sam davao golove. Nadam se da ću nastaviti sa dobrom formom i golovima u reprezentaciji- rekao je Mitrović. On je naveo da je Vels "čvrst protivnik", da će biti teško, ali da Srbija mora da proba da pobedi i ostane na vrhu tabele.

foto: Filip Plavčić

Upitan za mladu reprezentaciju, koja će sredinom meseca igrati Evropsko prvenstvo, Mitrović je rekao da očekuje dobar rezultat na kontinentalnom šampionatu u Poljskoj. - Poznajem većinu igrača iz mlade reprezentacije i imaju kvalitet da dodju do finala. Tim su, imaju dobrog i mladog selektora. Verujem u njih i mislim da mogu da doguraju daleko- rekao je Mitrović. Fudbaler Alavesa Aleksandar Katai je upitan da komentariše stanje u svom bivšem klubu Crvenoj zvezdi, ali je rekao da ga trenutno zanima samo reprezentacija.

foto: FSS

- Ne bih želeo da pričam o sadašnjem i bivšem klubu. Ovo je reprezentacija, koncentrišemo se na Vels i ne bih trošio reči na bilo šta drugo. Nisam prezadovoljan sezonom, nisam igrao puno utakmica. Ali, mogu da pomognem reprezentaciji- rekao je Katai.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.