PROBAĆEMO NEMOGUĆE! Novo obećanje iz Partizana pravi je melem za uši svakog Grobara! (VIDEO)
Foto: Fonet

KAKO BI TO BILO DOBRO

PROBAĆEMO NEMOGUĆE! Novo obećanje iz Partizana pravi je melem za uši svakog Grobara! (VIDEO)

A, izjava se prvenstveno odnosi na zadržavanje igračkog kadra, kao i formiranje tima koji bi naredne sezone mogao da napadne evrotakmičenja

Objavljeno:

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura, koji je pre nekoliko dana završio iza rešetaka zbog nelegalnog pištolja koji je nosio sa sobom oglasio se u medijima, ali ne povodom toga, nego povodom dve stvari koje jako zanimaju Grobare.

Prva se odnosi na novac i dugovanja...

GOTOVO: Ode Raduljica! (VIDEO)

- Partizan posluje dobro, plate se redovno isplaćuju zaposlenima, a dugovi su na istom nivou zbog tužbe koju smo izgubili u vezi sa Andrijom Živkovićem. Dug je sad 15.000.000 evra. Uspeli smo da ga smanjimo, međutim, ponovo je podignut na tu sumu usled tužbe koji smo izgubili. U julu nam stiže prvi deo novca od prodaje Milenkovića. Ono što sa sigurnošću mogu da kažem jeste da će uprava redano raditi da sačuvao ovaj šampionski tim. Niko od momaka koji su izneli teret prvenstva nije na prodaju. Ja malo i nerviram menadžere kad im kažem da niko nije na prodaju. Partizan ulazi finansijski stabilan u prelazni rok, ne mora da prodaje nikoga, osim ako ne dođe ponuda za nekog igrača o čemu ćemo se dogovarati sa sportskim sektorom - istakao je Vazura.

BOMBA NA OSTRVU: Nemanja Matić menja sredinu, bio bi to transfer leta?! (VIDEO)

Međutim, to nisu ni blizu najvažnijih reči koje je rekao!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.