Sada je i Vojvodina osula DRVLJE I KAMENJE po Zvezdanu Terziću! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

nema kraja...

Sada je i Vojvodina osula DRVLJE I KAMENJE po Zvezdanu Terziću! (FOTO)

I Fudbalski savez Vojvodine osudio je izjave generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića

Objavljeno:

Terzić je u subotu, posle poraza Zvezde od Partizana, u finalu Kupa Srbije, osuo drvlje i kamenje po FSS i njegovom predsedniku Slaviši Kokezi.

NBA drukare i zabijači noža u leđa: 15 situacija kad su saigrači cinkarili NBA zvezde ili im skidali devojke, žene, pa čak i mame! (VIDEO)

- Fudbaski Savez Vojvodine smatra da su krajnje neprimerene izjave čelnih ljudi fudbalskog kluba Crvena Zvezda povodom utakmice finala Kupa Srbije kao i da su napadi na rukovodstvo FS Srbije i na našeg predsednika Slavišu Kokezu potpuno ispod svakog nivoa - kaže se u saopštenju i dodaje se:

Rim je poplavljen suzama navijača Rome... Zbog Princa je na Olimpiku i beton zaplakao! (VIDEO)

foto: Dado Đilas

- FK Partizan je u ovoj sezoni tri puta pobedio Crvenu zvezdu i jednu

utakmicu je odigrao nerešeno i to nakon kardinalne greške sudije, a inače je i tu utakmicu bio bolji protivnik. Smatramo da se ne treba kriti iza teških reči i bespotrebno i neargumentovano napadati rukovodstvo FSS već treba da se okrenu sebi i sređivanju stanja u svojoj kući. Krivac je tu u samom klubu Crvenoj zvazdi, samo treba imati hrabrosti i to priznati i javno reći. Loša kardovska politika, loša rešenja, katastrofalne odluke.

NOVA EPIZODA! Terzić je histerik i ponovo postaje begunac sa biografijom u Sudu za organizovani kriminal! (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.