Za spas sezone: Partizan u Holandiji može da se opere za očajnu jesen!

Crno-belima pobeda donosi mnogo

Za spas sezone: Partizan u Holandiji može da se opere za očajnu jesen!

U slučaju trijumfa protiv Alkmara i ako Bilbao slavi protiv Augzburga crno-beli bi obezbedili proleće u Evropi
Objavljeno:

Izuzetno važan meč je pred igračima Partizana koji bi mogao da im donese mnogo toga - spasi sezonu i konačno vrati osmeh na lica njihovim navijačima, ali i podigne atmosferu u klubu izazvanu očajnim rezultatima u domaćem prvenstvu. Holanđani maksimalno potcenili Partizan: Na Drulovićevoj konferenciji samo jedan novinar! Crno-beli u 5. kolu Lige Evrope gostuju AZ Alkmaru i trijumf u ovom meču bi im obezbedio sjajnu poziciju pred poslednje kolo i verovatno odlučujući duel protiv Augzburga.

Međutim, Ljubinko Drulović se suočava sa velikim kadrovskim problemima, naročito u odbrani, gde će na raspolaganju imati samo jednog klasičnog centralnog defanzivca, a u Holandiju je poveo još 4 beka, tako da će Ivan Bandalovski morati na poziciju štopera. Domaći AZ ima minimalne šanse za prolazak dalje, ali daleko od toga da je bez njih i sigurno će pokušati da pobedom sačuvaju nadu.
Situacija u grupi je takva da je Atletik Bilbao prvi sa 9 bodova dok po 6 imaju Partizan i Augzburg, a poslednji je AZ Alkmar sa 3. Meč u Alkmaru se igra od 19 časova, a u isto vreme u Nemačkoj igraju Augzburg i Atletik Bilbao. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.