Partizan otputovao u Holandiju sa 1 štoperom i 4 beka na megdan Alkmaru!

Izranjavana odbrana

Partizan otputovao u Holandiju sa 1 štoperom i 4 beka na megdan Alkmaru!

Na samo 5 defanzivaca je mogao da računa Drulović za duel protiv holandskog tima
Objavljeno: 14:22h

U strašnom je problemu Ljubinko Drulović trener Partizana pred utakmicu protiv AZ Alkmara u Ligi Evrope. Srpski predstavnik igra važan meč u Holandiji koji im mnogo znači u borbi za evropso proleće, ali ga muče kadrovski problemi. Odbrana crno-belih potpuno je desetkovana, pa je šef stručnog štaba poveo samo 5 defanzivaca na duel sa holandskim klubom. On ne može zbog povreda da računa na Balažica, Dornelaša, Ostojića i Stevanovića.

- Fabrisio definitivno nije u konkurenciji za sutrašnji duel. Poznato da je Ostojić povređen, kao i Stevanović. S obzirom da Fabrisio neće igrati, na mestu štopera moraće ponovo da igra Bandalovski. Zadovoljan sam kako je odradio utakmicu protiv Novog Pazara, bio je odličan i verujem da će takav biti i u Alkmaru - izjavio je Drulović. On je na put poveo sledeće igrače:
Golmani: Živko Živković, Filip Kljajić. Odbrana: Miroslav Vulićević, Lazar Ćirković, Ivan Bandalovski, Nikola Leković, Aleksandar Subić. Sredina terena: Saša Ilić, Stefan Babović, Petar Grbic, Darko Brašanac, Nikola Ninkovic, Nemanja Petrović, Petar Golubović, Andrija Živković, Saša Lukić i Marko Jevtović. Napad: Valeri Božinov, Ivan Šaponjić, Abubakar Umaru. Meč se igra u četvrtak od 19h. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.