RADNIČKI GRMI: Pokradeni smo! Partizan manipulacijama uticao na sudije koje su nas žestoko oštetile!
Foto: Beta/Saša Đorđević

oštre optužbe!

RADNIČKI GRMI: Pokradeni smo! Partizan manipulacijama uticao na sudije koje su nas žestoko oštetile!

FK Radnički nezadovoljan suđenjem i ishodom meča protiv Partizana

Objavljeno:

Radnički iz Niša se oglasio saopštenjem nakon poraza od Partizana uz konstataciju da su crno-beli uspeli da trijumfuju zbog stalnog pritiska na sudije i kako su naveli neadekvatnih sudijskih odluka.

- Radnički je najgrublje pokraden jer su sudijske odluke direktno uticale na ishod utakmice. O njihovoj manipulaciji govori i činjenica da su dan pre odluke, objavili da oni „znaju” da će suditi Bojan Nikolić, čime su namerno obmanuli javnost kako bi sudili oni koji njima očigledno odgovaraju - navodi se na klupskom sajtu.

ODLUKA JE PALA: Žreb je odlučio ko će biti domaćin finala Kupa!

foto: Saša Pavlić Koky

Nišlije navode kako je razlog pobede Partizana pristrasnost i očigledne greške sudija.

- Na utakmici je bio evidentan niz grubih startova protiv naših fudbalera koje sudije nisu „videle” ili nisu želele da vide. Nećemo ni da govorimo o sviranju nepostojećih ofsajda, što se može videti na snimcima - navode Nišlije, verovatno misleći na start Đurđevića nad Bulatovićem koji je po njihovom sudu bio za crveni karton.

Velika frka se podigla oko trenera Marka Nikolića i njegovog prisustva, što je stavilo u zapećak igru na terenu i prema njihovim rečima Radnički je oštećen u pretposlednjem kolu Superlige, sport je stavljen na poslednje mesto.

Prijatelj mu falsifikovao potpis i stavio hipoteku na stan od 450 kvadrata! VLADE DIVAC ŽRTVA PREVARE!

foto: Saša Pavlić Koky

- Blefiranjem oko negiranja odluke u vezi prisustva trenera Marka Nikolića, ali i impliciranjem da u Niš vode kuvara kako ih neko ne bi otrovao tokom boravka, pokazali su na šta su spremni kako bi sebi stvorili uslove za pobedu, iako su time unizili sport. Izvrtanje činjenice da neko vodi sa sobom kuvara, odnosno stavljanje u kontekst da neko planira da ih otruje, duboko vređa razum ako se zna da taj kuvar ide sa njima poslednjih 10 godina, ali ne da im kuva, već da sastavlja jelovnik - navode iz Radničkog.

BONUS VIDEO: Uroš Đurđević izjava posle meča protiv Radničkog u Nišu

(Espreso.co.rs/ FK Radnički)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.