LALATOVIĆ PRETI SVIMA: Plašili su se Čuke i mene, ali sledeće sezone vratićemo im sve, nekima i s kamatom!
Foto: Beta

jake reči trenera brđana

LALATOVIĆ PRETI SVIMA: Plašili su se Čuke i mene, ali sledeće sezone vratićemo im sve, nekima i s kamatom!

Nenad Lalatović čestitao je svojim igračima na polusezoni, ali imao je i nekoliko reči o protivnicima

Objavljeno: 15:32h

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović pohvalio je posle pobede u Novom Pazaru svoje igrače, jer su prvi put u istoriji kluba sa Banovog brda ostvarili devetu pobedu za redom u gostima odnosno ove polusezone su pobedili sve utakmice koje su odigrali na strani.

- Mislim da to nisu uspeli ni Crvena zvezda i Partizan. Sve zasluge igračima još jednom su pokazali da im je mesto bilo u plej-ofu, a ne u plej-autu. Nažalost ništa nismo mogli da promenimo u tom poslednjem kolu regularnog dela kad smo pobedili Voždovac, ali zbog poraza Radničkog od Javora smo ispali. Očigledno smo mnogima bili strah za tu Evropu. Mnogi su se plašili Čukaričkog i Lalatovića i onda su rekli da mi budemo u plej-autu da mnoge ne ugrozimo. Jednostavno, videćemo se mi i sledeće sezone, znamo sve šta i kako i vratićemo im, nekima i sa kamatom. Još jednom apsolutno čestitam mojim igračima na ovoj polusezoni - u poslednja dva kola na strani dali smo devet golova, pokazali efikasnost. Prilagodili su se na mene - rekao je Lalatović.

POTRESNE SCENE IZ TUNELA: Grogirani Vlada Ivić ne zna gde je, u Panatinaikosu posramljeni zbog huligana! (VIDEO)

foto: Beta

Čukarički je u pretposlednjem 36. kolu, svom poslednjem gostovanju ove sezone pobedio Novi Pazar 5:0 (2:0) posle čega je domaćin ispao iz Superlige Srbije.

- Mi smo igrali pošteno, žao mi je što je domaćin ispao. Pred ovu utakmicu sam rekao da će mi biti žao ako ispadnu, kao i da Novi Pazar ima sve moje simpatije, pa su mnogi mislili da govorim i ovako i onako. Ja govorim ono što mislim što i osećam. Ja bih voleo da imam na Banovom brdu navijače kao što ima Pazar, takvu podršku i siguran sam da bi uvek bili u gornjem delu tabele, a nadam se da ćemo i biti u sledećoj sezoni. Igrati pred pet- šest hiljada ljudi koji tako bodre i vole svoj klub veliko je zadovoljstvo i za trenera i za igrače- naveo je šef i poželeo Pazaru brz povratak u Superligu.

Kavalirsi se sprdali sa preumornim Bostonom: Lebron je baš bio nemilosrdan! (VIDEO)

foto: Fonet
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.