Ožegović het-trikom izbacio Novi Pazar iz Superlige, još jedan tim na milimetar od ispadanja!
Foto: Printscreen/Youtube/Boris Ognjenovic

Superliga Srbije, plej-aut

Ožegović het-trikom izbacio Novi Pazar iz Superlige, još jedan tim na milimetar od ispadanja!

Čukarički "petardirao" Novopazarce, dok je Metalac na istom tom putu uoči poslednjeg kola

Objavljeno:

Dok Srbija sa nestrpljenjem iščekuje rasplet borbe za šampionsku titulu, u plej-autu Superlige su se igrali mečevi posle kojih znamo ime jednog kluba koji sigurno ispada iz lige.

Novi Pazar se oprostio od najjačeg ranga takmičenja porazom od Čukaričkog 0:5, jer kolo pre kraja nema više nikakvih šansi da se spasi ispadanja.

Novopazarce je petardom iz Superlige ispratio tandem Ožegović - Radonjić. Ožegović je postigao het-trik, dok je prvi gol u dresu "brđana" postigao nekadašnji veliki talenat srpskog fudbala na pozajmici iz Rome, Radonjić. Uz njih dvojicu je strelac bio i Asmir Kajević.

Osim Novog Pazara, jednom nogom iz lige je ispao i Metalac iz Gornjeg Milanovca koji posle minimalnog poraza od Rada na Banjici ima tri boda manje od Borca koji se nalazi na poziciji koja donosi opstanak.

Sa druge strane ostanak u Superligi je obezbedio Rad jer je ovom pobedom nad direktnim rivalom pobegao na četiri boda od ugrožene pozicije.

I Borac je slavio u važnom meču protiv Spartaka golom Kostića, te tako za sada deluje bezbedno uoči poslednjeg kola, sa tri boda više od Metalca.

Superliga Srbije, plej-aut:

Bačka - Radnik 1:0

Borac - Spartak 1:0 (Kostić 22)

Novi Pazar - Čukarički 0:5 (Ožegović 23, 52, 72, Radonjić 45, Kajević 59)

Rad - Metalac 1:0

Rezultati by SofaScore

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.