Držao je konferenciju za medije pred meč sa Dinamom, a onda ga je dočekalo pismo posle kojeg se posramio!
Foto: Pixabay

ludilo u komšiluku

Držao je konferenciju za medije pred meč sa Dinamom, a onda ga je dočekalo pismo posle kojeg se posramio!

Za Tota u Hrvatskoj kruže glasine da je "čovek Zdravka Mamića"

Objavljeno:

Trener Istre iz Pule Mario Tot u utorak je bio na konferenciji za novinare uoči prvenstvenog duela sa zagrebačkim Dinamom i govorio o toj utakmici. Istog dana u popodnevnim časovima saznao je neprijatnu vest - sačekao je papir na koji se potpisalo 22 fudbalera sa izjavom: "Ne želimo te više za trenera". Igračima je, prenose hrvatski mediji, zasmetalo to što je uprava počela da se meša u sastavljanje tima, a trener je počeo da gura mlađe igrače. Najstariji u ekipi Vanja Iveš se pobunio, pa je suspendovan i nije ga bilo na spisku putnika za meč u Zagrebu. Potom je usledilo pismo svih igrača koji su podržali Iveša i pobunili se protiv trenera. Ekipa je, navodno, otišla put Zagreba bez trenera, a on je krenuo solo za njom.

- Razgovaraću sa ekipom da vidim u čemu je stvar. Šire se kojekakve bombastične vesti koje nemaju veze sa istinom. Što se mene tiče, ja ću voditi tim protiv Dinama - rekao je Tot za "Sportske novosti".

Za Tota u Hrvatskoj kruže glasine da je "čovek Zdravka Mamića", prvog čoveka Dinama, i da je zapravo hteo da odstrani iz ekipe sve igrače koji bi mogli da "zapnu" protiv zagrebačkog kluba.

Navodno su iz tima udaljeni svi koji su nekada igrali u Rijeci ili su i dalje igrači Rijeke na pozajmici u Puli. Rijeka i Dinamo se bore za titulu prvaka Hrvatske.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.