POD NJIMA SE TRESE EVROPA! Zbog onoga što ovi fudbaleri rade, ponosna je cela Srbija! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

MAJSTORI!

POD NJIMA SE TRESE EVROPA! Zbog onoga što ovi fudbaleri rade, ponosna je cela Srbija! (VIDEO)

Tokom cele sezone, nekolicina momaka koji pretenduju na igranje u Muslinovoj reprezentaciji ozbiljno je dokazala kvalitet, a neki su bili čak i glavni igrači svojih timova
Objavljeno: 21:25h

Ljubomir Fejsa

Osvojio je deset titula u devet sezona (da, moguće je, pročitajte OVDE), a ove je opet došao do trona u Portugalu. U jednom momentu, u Ligi šampiona bio je igrač koji je najviše pretrčao.

KATASTROFA! Evroliga saopštila najgore moguće vesti za srpsku košarku koje su Srbi mogli da čuju!

Miroslav Radović

Iz Poljske Ekstraklasa lige pojačao je Partizan, gde se nije pokazao, da bi posle manje od dva meseca vraćen u Legiju iz Varšave. U Ligi šampiona je žario i palio, davao golove i asistirao, a u veoma jakom domaćem šampionatu se bori za titulu sa tri ekipe.

Nemanja Radoja

Njegova Selta ispala je u polufinalu Lige Evrope od Mančester junajteda, a on je, kao i uvek ove sezone kada nije muku mučio sa zdravljem, bio na terenu. Pravi je junak iz potaje, na 31 utakmici u Primeri postigao je svega jedan pogodak, ali je lopta u njegovim nogama gotovo kao pod katancem.

PARTIZAN ZOVE SINOVE SVOJE: Svaki navijač crno-belih će se naježiti do koske kad pročita poziv koji su mu poslali Grobari!

Dušan Tadić

Ima li potrebe istrošiti ijednu reč na čoveka koji je učestvovao u svakom golu srpske reprezentacije koji se dogodio kada je on bio na terenu? Nema... Dušane, samo nastavi tako, i vodi nas u Rusiju, a u Sautemptonu si već pokazao koliko vrediš, pošto si jedna od konstanti u klubu od dana kada si došao.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.