OVO NEMA NI NA FILMU! Fascinantan motivacioni govor trenera posle kog su totalni autsajderi ubili favorita sa 6:0! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/Bundesliga English

KAKAV MAJSTOR

OVO NEMA NI NA FILMU! Fascinantan motivacioni govor trenera posle kog su totalni autsajderi ubili favorita sa 6:0! (VIDEO)

"U redu, momci, slušajte: 25.000 ljudi čeka da izađete i eksplodirate. 25.000! Mole se Bogu da vam da snage. Snagu vam daju i vaše porodice koje su tu za vas svaki dan! I danas su na tribinama, a Katrin ovde ovo sada snima da im to pošalje", počeo je, a onda gromoglasno nastavio
Objavljeno: 12:56h

Utakmice za plasman u viši rang takmičenja, ili one za opstanak u ligi često su jače i bolje za praćenje od onih koje odlučuju o šampionu. Osim kvaliteta igrača, jako je bitan i onaj motivacioni faktor gde veliku ulogu igraju treneri.

Arminija Bilefeld bori se za opstanak u Drugoj nemačkoj ligi, a pomoćni trener Karsten Rump održao je govor u svlačionici uoči izlaska na teren.

Arminija je do tog 33. kola pobedila u samo sedam utakmica, ali bez obzira na to njihova Šuko Arena bila je krcata, a na suprotnoj strani sjajao je trećeplasirani Brojnšvajg koji se bori za direktan plasman u Bundesligu.

KATASTROFA! Evroliga saopštila najgore moguće vesti za srpsku košarku koje su Srbi mogli da čuju!

Evo kako je izgledao taj govor.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.