Nije mnogo trebalo Partizanu da žestoko odgovori na napad Zvezde: Vi se hvalite da na su vam na svim funkcijama u FSS Zvezdaši!
Foto: Saša Pavlić Koky

Nekoliko minuta pre ponoći

Nije mnogo trebalo Partizanu da žestoko odgovori na napad Zvezde: Vi se hvalite da na su vam na svim funkcijama u FSS Zvezdaši!

Oštro saopštenje sa Marakane nije prošlo bez istog takvog odgovora iz Humske
Objavljeno: 08:26h

Medijski rat između Crvene zvezde i Partizana ne jenjava i teško da će u skorije vreme stati.

Samo nekoliko sati nakon saoštenja kluba iz Ljutice Bogdana u kome su žestoko napali komšije iz Humske, usledio je odgovor crno-belih.

Nekoliko minuta pre ponoći, oglasila se uprava prvoplasiranog tima na tabeli sa ništa manje oštrijim saopštenjem na račun večitog rivala.

foto: Dado Đilas

Nikad oštriji napad Zvezde na Partizan i FSS! Lopovluk, sudija Grobar, otimačina, pljačka, igra u rikverc! Titula nam je oteta!

- S obzirom na izuzetno nizak nivo poslednjeg saopštenja rukovodstva Crvene zvezde koje vrvi od kleveta, insinuacija i uvreda, najradije se ne bismo oglašavali, ali zbog javnosti i istine radi moramo.

- Sve što je FK Partizan uradio u ovom prvenstvu uradio je i rekao je igrama na fudbalskom terenu. Sve su to učinili naši igrači i naš stručni štab na čelu sa Markom Nikolićem. Za Partizan igraju samo igrači koji su registrovani i koji su u sastavu fudbalskog tima, niko drugi. Nazvati to „lopovlukom“ kao što čine u više saopštenja Crvene zvezde je nedostojno i predstavlja presnu laž.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.