Nikad oštriji napad Zvezde na Partizan i FSS! Lopovluk, sudija Grobar, otimačina, pljačka, igra u rikverc! Titula nam je oteta!
Foto: Dado Đilas

nikad oštrije!

Nikad oštriji napad Zvezde na Partizan i FSS! Lopovluk, sudija Grobar, otimačina, pljačka, igra u rikverc! Titula nam je oteta!

Da li je na pomolu najveći rat Večitih rivala do sad?
Objavljeno: 18:20h

Zašto Partizanu u odlučujućoj utakmici za titulu sudi sudija Čolović osvedočeni navijač tog kluba? Zašto se igranje rukom na meču Partizana tumači kao penal, a na našem meču ne. Zašto je dozvoljeno okupljanje publike protiv Voždovca oko stadiona ako je naša publika 2014. rasterivana u identičnom slučaju?

Fudbal je teško s***e, a ja sam zaglavljen u njemu! Ove legende su priznale da su u sportu videle samo lovu! (FOTO) (VIDEO)

foto: Dado Đilas

Zašto FSS ne istraži te kladioničarske prelaze u poslednjih sedam utakmica Partizana? A svi smo svedoci šta fudbalska Srbija govori o tome.

Zašto još nemamo zvanično obrazloženje u slučaju Nikolić i slučaju Vlahović kada je jasno da su im morali biti oduzeti bodovi. Ili će i tu Partizan da se oglašava umesto FSS i da odlučuje šta je po propisima?

Zašto im dve nedelje stadion nije zaključan posle rasističkog skandiranja?

Zašto Leonardo nije kažnjen zbog samaranja rivala?

Zašto igrači Voždovca nisu pokušali da krenu ka golu Partizana nego čitavu utakmicu igrali u rikverc? Da li je to deo paketa za dozvoljenu premiju koju su dobili proteklog vikenda?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.