PORODIČNA TRAGEDIJA MILANA BORJANA: Sneža moli da ih svi ostave na miru... (FOTO)
Milan Borjan, Foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

tuga

PORODIČNA TRAGEDIJA MILANA BORJANA: Sneža moli da ih svi ostave na miru... (FOTO)

Teški trenuci za iskusnog golmana i njegove najbliže

Objavljeno: 13:44h

Tužne vesti za Milana Borjana i njegovu porodicu!

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde je ostao bez bake Štefice.

To je objavila njegova supruga Snežana Borjan uz molbu za hrvatske medije da puste porodicu da ožale veliki gubitak u miru.

Objava Snežane Borjan
Objava Snežane Borjanfoto: Printscreen/Instagram/snezanafi

Hrvatski mediiji su podsetili na njenu izjavu koju je dala nakon meča Hrvatske i Kanade.

- Ja sam bila odmah ljuta, što ćeš spominjati Krajinu, a baba ti je Hrvatica, tata je napola Srbin pa Hrvat, pa što bi htjeli, jebala ga Krajina - rekla je tada Štefica kojoj niko nije zamerio na ovim rečima.

Potom je pojasnila šta je zapravo mislila i otkrila strahote rata koja je preživela.

- Najpre mi smo za Beograd otišli u kombiju, a Audi kojeg smo ostavili su nam posle ukrali. Kakvi traktori, kakve gluposti. Borjani su uvek bili gospoda. Mi nikada ne govorimo što je nama zapaljeno i uništeno. Rat ne donosi nikome ništa dobrog, zato sam ja rekla 'Je*ala ga Krajina', misleći zapravo - jebo ih rat. Milan je uprkos ratu imao lepo detinjstvo dok nisu otišli iz Knina. Najpre za Beograd, a onda nakon pet godina i u Kanadu. Ja u tu Kanadu nisam htela da idem s njima, vratila sam se u moje Kričke jer mi se ni u Beogradu nije baš nešto previše sviđalo", govorila je Štefica, uz osvrt na karijeru svog sina koji je trebalo da brani za Hajduk iz Splita: "Moj Boško, Milanov otac, bio je sjajan golman, trebalo je da potpiše za Hajduk. Branio je fenomenalno za DOŠK dugi niz godina... Šta se tu ima koga tužakati, on je rekao svoje gluposti, ovi na stadionu svoje i neka na tome završi. Ne znam koliko ću ja još živeti, ali živeti treba sa što više zadovoljstva i što manje mržnje - rekla je Štefica za Slobodnu Dalmaciju.

Bonus video:

00:08

Snežana Borjan bodri orlove

(Espreso sport/Slobodna Dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.