MILOJEVIĆ HVALIO KOLEGU, ALI OSTAO ZAKOPČAN OKO NASTUPA DVA STRANCA: Zvezda bez jednog od najboljih na Pančevce
Vladan Milojević na utakmici Radnika i Crvene zvezde u Surdulici, Foto: Starsport©

REČ TRENERA

MILOJEVIĆ HVALIO KOLEGU, ALI OSTAO ZAKOPČAN OKO NASTUPA DVA STRANCA: Zvezda bez jednog od najboljih na Pančevce

Svaku utakmicu pripremamo na isti način, bez obzira na kom mestu na tabeli se nalazi protivnik, rekao je strateg crveno-belih

Objavljeno: 17:59h

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde izneo je očekivanja pred meč sa Železničarom iz Pančeva koji se igra u nedelju od 17 časova.

- Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne u prolećnom delu prvenstva. Pred nama je poslednji meč u regularnom delu šampionata. Promenom trenera Železničar je zaigrao u drugom sistemu. Gospodin Dobrašinović je to već dobro pokazao dok je bio trener Novog Pazara. Odličan je taktičar, sigurno da nam neće biti lako. Očekujemo jako tešku utakmicu - počeo je Milojević.

Pred meč 30. kola, u jedno poslednjeg u ligaškom delu prvenstva, strateg crveno-belih govorio je o kolegi koji će mu biti rival na Marakani.

- Mislim da je filozofija Dobrašinovića jasna, sve njegove ekipe vole da igraju fudbal, imaju tačan plan i strategiju za svaku utakmicu. Ne znam šta je pripremio za sutrašnji duel, ali je sigurno da je prikazao svoje trenerske kvalitete u prethodnom periodu - kaže Milojević.

Siniša Dobrašinović
Siniša Dobrašinovićfoto: Starsport

Crveno-beli su spremni...

- Svaku utakmicu pripremamo na isti način, bez obzira na kom mestu na tabeli se nalazi protivnik. Svejedno je da li se ekipa bori za prvu poziciju, izlazak u Evropu ili opstanak u ligi, sigurno nas očekuje teška utakmica. Pripremili smo se na najbolji mogući način - rekao je Milojević.

Imao je reči hvale i za Lazara Romanića...

- Lazar jako dobro igra. Jedan je od boljih igrača u ligi. Dugo ga pratim, još kao mlad fudbaler je otišao u Grčku, gde je ostavio sjajan utisak. Postigao je dosta golova u teškoj sredini i ligi. Sigurno da je ozbiljan igrač, trebalo bi posebno obratiti pažnju na njega - jasan je Milojević.

Trenutak kada je Lazar Romanić dao gol na utakmici Železničara i Crvene zvezde u Pančevu
Trenutak kada je Lazar Romanić dao gol na utakmici Železničara i Crvene zvezde u Pančevufoto: Starsport

Neće biti Gelora Kange...

- U ovom trenutku smo sigurni da Kanga neće nastupiti, pauziraće zbog žutih kartona. Ostali igrači su za sada spremni da nastupe - istakao je Milojević.

Gelor Kanga (desno) na utakmici Radnika i Crvene zvezde u Surdulici
Gelor Kanga (desno) na utakmici Radnika i Crvene zvezde u Surdulicifoto: FK Crvena zvezda

Što se tiče Krasoa i Endiajea...

- Ne znam, videćemo - zaključio je Vladan Milojević.

Bonus video:

00:23

Vladan Milojević se vratio na Marakanu

(Espreso/V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.