SRBIJA U TRANSU: Piksi UHVAĆEN u centru Beograda sa čovekom zbog koga nacija ne spava noćima! (FOTO)
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

otkud sad ovo?

SRBIJA U TRANSU: Piksi UHVAĆEN u centru Beograda sa čovekom zbog koga nacija ne spava noćima! (FOTO)

Susret koji je obradovao srpske navijače

Objavljeno: 18:07h

Srbija će igrati na Evropskom prvenstvu posle više od dve decenije, a euforija je na kratko utihnula nakon informacija o povredi rekordera reprezentacije Aleksandra Mitrovića.

Ipak, Dragan Stojković Piksi će moći da računa na sjajnog golgetera čiji se oporavak pomno prati.

Njih dvojica su se sastali u centru Beograda, a tema je naravno bili predstojeće prvenstvo.

Ostalo je nešto više od dva meseca do prve utakmice reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj protiv Engleske 16. juna.

I svi u stručnog štabu A selekcije sa posebnom pažnjom prate kako teče oporavak najboljeg strelca u istoriji nacionalnog tima Aleksandra Mitrovića.

Uz klupsku dozvolu Mitrović je stigao pre nekoliko dana u Beograd gde je uz nadzor ličnog trenera nastavio sa rehabilitacijom. O tome kako se oseća i šta se može očekivati u narednom periodu, obavestio je i selektora A reprezentacije Dragana Stojkovića, koji mu je poželeo brz i uspešan povratak na teren.

Mitrović i Piksi se sastali u Beogradu
Mitrović i Piksi se sastali u Beogradufoto: FSS

Sastanak u centru Beograda protekao je kao i uvek u srdačnom razgovoru i prijatnim tonovima. Nije samo tema bila povreda Aleksandra Mitrovića već i kompletan plan i program koju našu najbolju selekciju očekuje uoči Evropskog prvenstva. Početak priprema i okupljanje A tima planirano je krajem maja (o konačnom datumu javnost će biti obaveštena blagovremeno). Selektor Stojković, zajedno sa saradnicima, do će tada detaljno pratiti formu svih kandidata za dres reprezentacije, što je bila praksa i pred svako ranije okupljanje.

Reprezentacija Srbije u Nemačku odlazi 11. juna iz Beograda. Do tada Orlovi će da odigraju dve prijateljske utakmice, 4. juna u Beču protiv Austrije i 8. juna u Stokholmu protiv Švedske.

Bonus video:

04:08

Aleksandar Mitrović posle Bugarske

(Espreso/FSS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.