PIKSI VEĆ DONEO ODLUKU, A EP TEK ZA 2 MESECA: Selektor na meti kritika!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

da li se slažete?

PIKSI VEĆ DONEO ODLUKU, A EP TEK ZA 2 MESECA: Selektor na meti kritika!

Nema mesta iznenađenjima...

Objavljeno: 22:49h

Bliži nam se Evropsko prvenstvo u fudbalu, a selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi će imati težak zadatak.

Ono o čemu se u poslednje vreme često govori je golmanska pozicija gde imamo zavidna imena, pa će biti zanimljivo videti kome Piksi najviše veruje.

U sredu je čuvar mreže Partizana Aleksandar Jovanović pokazao "klasu" odbranivši tri penala protiv Voždovca, što je bila samo jedna u nisu sjajnih partija.

Ipak, rođeni Nišlija nikako da dobije poziv u reprezentaciju Srbije.

Ranko Stojić, nekadašnji golman, a sada analitičar na "Arenasport" je govorio na ovu temu i rekao kako ne očekuje da Piksi napravi nekqako iznenađenje na golu.

- Po formi u poslednjih šest meseci, možda čak malo i duže, Rajković je po mom mišljenju najstabilniji, što je za golmana jako važno, najbolji u kontinuitetu. S vremena na vreme bude i najbolji igrač utakmice, ali vrlo retko je neko ko gubi utakmice.

Ranko Stojić
Ranko Stojićfoto: Saša Pavlić Koky

Malo me brine Petrović što počinje da pravi kikseve, dva u poslednjim utakmicama, ali to se dešava i sve to je sada mnogo brže nego u Americi i on će sigurno napredovati još.

Vanja Milinković-Savić... Mnogo sam ga hvalio, ali mislim da ne napreduje, a ko ne napreduje, on nazaduje, to je pravilo u sportu. Voleo bih da se probudi i da pronađe psihološku svežinu, da sam sebe motiviše, da što više gleda utakmice sa Svetskog prvenstva, da mu to bude motiv da podigne nivo forme.

Verujem da će se Stojković odlučiti za njega, jer mislim da spada u grupu selektora koji kad se odluče za nekog, vrlo teško neko drugi dobija šansu - smatra Stojić.

Ruku na srce, u poslednjim pripremnim mečevima se niko nije proslavio, pa možemo samo da se nadamo da će srpski golmani popraviti formu do početka EP.

Bonus video:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

(Espreso sport/Arenasport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.