DOBRO JE PROŠAO! Italijani izrekli kaznu Mihajloviću zbog divljanja na derbiju sa Juveom (VIDEO)
Foto: Reuters

Realno ili ne?

DOBRO JE PROŠAO! Italijani izrekli kaznu Mihajloviću zbog divljanja na derbiju sa Juveom (VIDEO)

Italijanski mediji su očekivali i najavljivali znatno žešću suspenziju za bivšeg selektora Orlova, koji je ozbiljno pobesneo u tom 51. minutu i uneo se u lice četvrtom arbitrnu Alesandru Konstancu, a nije ostao dužan ni glavnom sudiji Paolu Valeriju
Objavljeno:

Italijanski fudbalski savez kaznio je Sinišu Mihajlovića zbog ponašanja na derbiju Torina i Juventusa koji je završen rezultatom 1:1.

Miha u naredne dve utakmice neće voditi svoj tim, pa će se na klupi Bikova naći tek u poslednjem kolu na oproštaju od domaće publike.

ĐUROVSKI U ŠOKU! Zvezda ponovo dala autogol, i to kakav! (VIDEO)

Srpski strateg će pored dva meča suspenzije morati da plati i 10.000 evra kazne, a sve to zbog verbalnog napada na sudije u derbiju sa Juventusom, nakon što je isključen Akva.

Torino u narednom kolu protiv Napolija neće računati ni na tamnoputog vezistu, upravo zbog tog isključenja, kao ni na požutelog štopera Emilijana Moretija.

Italijanski mediji su očekivali i najavljivali znatno žešću suspenziju za bivšeg selektora Orlova, koji je ozbiljno pobesneo u tom 51. minutu i uneo se u lice četvrtom arbitrnu Alesandru Konstancu, a nije ostao dužan ni glavnom sudiji Paolu Valeriju.

BONUS VIDEO: POKUŠAJ NAMEŠTANJA UTAKMICE U BiH: Golman Olimpika odbio ponudu od 5.000 evra

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.