ČUVENI ITALIJAN ŽESTOKO KRITIKOVAO JUVENTUS! Spomenuo i Dušana Vlahovića (FOTO)
Dušan Vlahović, Foto: Spada/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

BRUTALNO!

ČUVENI ITALIJAN ŽESTOKO KRITIKOVAO JUVENTUS! Spomenuo i Dušana Vlahovića (FOTO)

Ako Juve sa 17 reprezentativaca već završava u februaru, kada su umesto toga primorani da se bore i pobeđuju, rekao je nekadašnji as

Objavljeno:

Fudbaleri Juventusa pobedili su Fiorentinu sa minimalnih 1:0 u 31. kolu Serije A, ali je ostavljen loš utisak.

Kao specijalni gost u emisiji "Domenika sportiva" kao specijalni gost uključen je Antonio Kasano, nekadašnji reprezentativac Italije.

Antonio Kasano
Antonio Kasanofoto: ROSS / Backgrid UK / Profimedia

- Pitanje u Juventusu traje već tri godine, nije pitanje kratkovidosti ili ne: Juve igra loše. Juve igra aljkavo tri godine. Nema smisla da kažete da je Juve slabiji od Intera, a oni imaju 17 internacionalaca, koji ne mogu da naprave tri dodavanja. Zato moraju da završe na četvrtom mestu. On vas laže, ne i nas, jer meni, Leleu (Adani, prim. aut.), ljudima koji su igrali, to uđe u jedno uvo, a na drugo izlazi. Veliki problem je što on ismeva 12 miliona navijača. Ako Juve sa 17 reprezentativaca već završava u februaru, kada su umesto toga primorani da se bore i pobeđuju... Alegri i dalje govori da Juve mora da završi četvrti, da Juve mora da raste, ali ako Juve mora da raste sa mladima, oni neće odrasti sa njim, jer ne pomaže igračima da rastu - krenuo je Kasano silovito.

Masimilijano Alegri i Federiko Gati
Masimilijano Alegri i Federiko Gatifoto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Nastavio istom merom:

- Baš volim da slušam nekompetentne ljude. Kažu da je Juve ponovo počeo sa mladim igračima i nije napravio transfer, ali dva igrača koštaju 160 miliona. Jedan je Bremer, a drugi je Vlahović. Da je imao nameru da krene sa mladima ne bi dali tim Alegriju, dali bi ga nekom Italijanu. Juve bi uštedeo od Alegrijevih 10 miliona evra po sezoni. Već tri godine nije osvojio ništa, nejasno mi je kako on ima 10 miliona evra - istakao je Kasano.

Dušan Vlahović
Dušan Vlahovićfoto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Imao je i predloge koje trenere valja dovesti.

- Alegri, za razliku od drugih trenera, nikada nije evoluirao. On je kao Murinjo. Taj tip trenera koji stavlja sve na odbranu, koji ne voli da igra fudbal, ali onda kada ne pobeđuju i trofeji ne stižu, znači da ga moraju poslati kući. Fudbal je evoluirao. Uzeo bih samo jednog trenera u Juveu, ali njega ne možete uzeti: onog iz Mančester sitija. Ne može se uraditi? Onda idi po Klopa. Nije moguće? Onda idi po De Zerbija, Tuhela, čak i ako mu je loše sa Bajernom. Tijago Mota se dobro snalazi kao Italijan, ali Juventusu je trenutno potreban vrhunski trener - zaključio je Kasano.

Bonus video:

05:43

Vlahović, Srbija

(Espreso/V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.