MITROVIĆ PROPUŠTA EVROPSKO PRVENSTVO? Stigle ZABRINJAVAJUĆE vesti!
Aleksandar Mitrović, Foto: Starsport©

teški trenuci

MITROVIĆ PROPUŠTA EVROPSKO PRVENSTVO? Stigle ZABRINJAVAJUĆE vesti!

"Orlovi" bi mogli da budu u velikim problemima

Objavljeno:

Fudbaleri Al Hilala pobedili su Al Šabab u gostima rezultatom 4:3, ali su ostali bez Aleksandra Mitrovića.

Srpski fudbaler postigao je dva gola za preokret u prvom poluvremenu, ali je potom već u 34. minutu morao da napusti teren zbog povrede zadnje lože.

Odmah je nastala panika u Rijadu, ali i u Srbiji, koja se sprema za Evropsko prvenstvo.

O Mitrovićevoj povredi pisao je i portal "Al-Ain". U njihovom tekstu navodi se da postoji opasnost da bi sjajni napadač morao na operaciju, a u tom slučaju bi i njegov nastup na EP bio doveden u pitanje.

- Ako oštećenje ne bude veliko, oporavak bi mogao da traje od jedne do tri nedelje. Međutim, ukoliko se ispostavi da je oštećenje drugog stepena i da postoji delimično oštećenje, lečenje bi moglo da traje mesec i po dana. Najgori scenario je odsustvo od tri do četiri meseca, ako bude postojala potreba za hirurškom intervencijom - prenosi portal "Al-Ain".

Poznati doktor Al Ahmad se takođe oglasio i dao svoje viđenje Mitorve povrede.

- Kod Mitrovića je u pitanju pukotina zadnje lože. Teško da se radi o povredi prvog ili trećeg stepena, pre bih rekao da je drugi stepen. Njegovo odstustvo može da traje do mesec i po dana, a period bi mogao da bude i duži ako je naprsnuće blizu kosti. Ako se požuri sa povratkom na teren, može da postoji ozbiljna opasnost da se povreda vrati i da bude van terena tri meseca. Moguće da se vrati na trening za oko 25 dana, ali profesionalni igrači na teren se vraćaju tek kada bolovi u potpunosti nestanu - poručuje pomenuti doktor za "Saudijska Arabija čenel", a prenosi portal "Elfagr.org".

Bonus video:

04:08

Aleksandar Mitrović posle Bugarske

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.