ZLO I NAOPAKO ZA PIKSIJA I SRBIJU PRED EURO! Povredio se najbolji igrač Orlova!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

nije dobro

ZLO I NAOPAKO ZA PIKSIJA I SRBIJU PRED EURO! Povredio se najbolji igrač Orlova!

Nacija u strahu pred Evropsko prvenstvo

Objavljeno:

Krenulo je sve kako treba, a onda se pretvorilo u košmar.

Aleksandar Mitrović je nastavio da rešeta mreže u prvenstvu Saudijske Arabije, pa je u 18. i 27. minutu postigao golove za svoj tim, ali je već u 34. minutu morao da napusti teren zbog povrede.

Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrovićfoto: Starsport©

Mitrović je potom odvezen sa stadiona, verovatno u bolnicu na dodatne preglede. Da li je ovo alarm za Srbiju pred EURO u Nemačkoj? Dodatni pregledi će reći svoje...

Mitrović je u okviru 25. kola na gostovanju Al Šababu postigao dva gola za Al Hilal. Domaćin je poveo sa 1:0, a onda je Mitrović doneo preokret.

Mitrović je prvi gol postigao iz penala u 18. minutu, a prethodno je upravo nad njim napravljen prekršaj. To je bio njegov 21. gol u sezoni.

U 27. minutu Mitrović je postigao drugi gol na meču, a 22. u sezoni, čime se približio vodećem Kristijanu Ronaldu na samo gol zaostatka na listi strelaca. Njemu je asistirao Sergej Milinković Savić. Njemu je to bila osma asistencija u sezoni. Sergej je u 42. minutu postigao gol, deseti u sezoni za vođstvo 3:1.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espres sport/KurirD.I)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.