Trese se Marakana: Zvezdini fudbaleri se slikali u opremi Partizana! (FOTO)

Grobari među crveno-belima

Trese se Marakana: Zvezdini fudbaleri se slikali u opremi Partizana! (FOTO)

Dvojica momaka su ugrozili svoju karijeru nepromišljenošću kojom su izazvali skandal u Ljutice Bogdana
Objavljeno: 09:42h

Dvojica kadeta Crvene zvezde, Filip Maksić i Slađan Rakić, zapalili su u ponedeljak društvene mreže svojom nepromišljenim obajavama na Instagramu i izazvali veliki skandal koji će verovatno već od utorka biti na dnevnom redu u Ljutice Bogdana. Njih dvojica su na svojim profilima na Instagramu objavili svoje fotografije u opremi večitog rivala - Partizana. Obojica su uz to u opisu fotografije citirali stihove navijačke pesme "Dobro pamtim sve" koju izvodi bend Grupa JNA.

Printscreen/Sport
- I kad umrem reći će Grobar bio je - napisao je Maksić, dok je Rakić samo stavio naziv pomenute numere. Ubrzo su počeli da im pristižu i prvi komentari, a jedan od onih koji je reagovao na njihove nepromišljene poteze je i saigrač Stefan Ilić koji ih je upitao šta to rade. Verovatno su ubrzo dobili i kritike od drugih, pa su fotografije ubrzo uklonjene, ali svakako su izazvale priličan skandal.
Printscreen/Sport
Da li je ovo bila samo mladalačka ludost ili su dvojcia talentovanih mladića želeli da izazovu neku drugu reakciju pokazaće naredni dani, kao i to da li će biti kažnjeni. U svakom slučaju bespotrebno su ugrozili svoje karijere i možda uskoro budu izbačeni iz omladinske škole Zvezde. (Espreso.co.rs / Izvor: Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.