GAĆINOVIĆ HVALI PARTIZAN: Protiv Zvezde su pokazali...
Vladimir Gaćinović, Foto: Starsport

superliga srbije

GAĆINOVIĆ HVALI PARTIZAN: Protiv Zvezde su pokazali...

Pred Kruševljanima je najteži mogući zadatak

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana u sredu od 16:55 dočekuju Napredak u okviru 25. kola Superlige Srbije.

Trener Kruševljana Vladimir Gaćinović oglasio se pred duel u Humskoj 1.

Vladimir Gaćinović
Vladimir Gaćinovićfoto: Starsport©

- Drago nam je da idemo lideru na tabeli, objektivno, ekipi koja je u dosadašnjem toku prvenstva i pokazala najviše, te zaslužila prvo mesto. Zanimljivost Partizana je da u odbrambenoj liniji ima sve domaće igrače, a u veznom redu i napadačkoj liniji strance, ne računajući Nikolića i Baždara, koji često startuju ili ulaze u igru. Ekipa su koja ima ukus i miris, ofanzivno orijentisana, efikasna, sa dobrom energijom koju prenosi Igor Duljaj, krasi ih brzina, kreativnost, individualni kvalitet. Pokazali su u sezoni više puta karakter, posebno u derbiju kada su sačuvali 2:2 sa igračem manje i kod 1:0 za Zvezdu uspeli da brzo daju dva gola - rekao je Gaćinović.

Svestan je šta čeka njegove igrače u Beogradu.

- Imaćemo težak zadatak, ali ne idemo u Beograd spuštenog garda i sa belom zastavom. Pokušaćemo da nastavimo seriju dobrih igara, verujem u momke, a imaćemo i najbolji mogući sastav na terenu. Biće dosta publike sutra, a ona neće biti vetar u leđa samo Partizanu nego i našim igračima, koji ne igraju često pred punim tribinama. Mi imamo svoje adute, a raduje me da su, osim Đekovića, Sadikovića i Labana, svi ostali spremni za meč.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.