ZAPALJIVA IZJAVA LJUBIMCA GROBARA: "Zvezdinoj dominaciji dolazi kraj!"
Navijači Partizana, Foto: Starsport©

bez pardona

ZAPALJIVA IZJAVA LJUBIMCA GROBARA: "Zvezdinoj dominaciji dolazi kraj!"

Ne zaboravlja Beograd i Humsku

Objavljeno: 09:04h

Navijačima Partizana srce zaigra na spomen imena Lamina Dijare koji im je jedan od najomiljenijih stranaca koji su nosili crno-beli dres.

Uvek je dobar sagovornik pred "večiti" derbi, a ono što je imao da kaže u susret 172. okršaju Zvezde i Partizana će oduševiti sve Grobare.

Prošlo je skoro 12 godina od njegovog odlaska iz Beograda, ali Dijara ne zaboravlja Beograd i Humsku.

Veruje da je došao kraj dominaciji crveno-belih.

- Partizan ima bolje strance od Zvezde i nadam se da će se to pokazati u subotu. Oni su prevaga, svesni su da mogu da igraju protiv crveno-belih, pobedili su u prvom delu prvenstva. Zvezdinoj dominaciji dolazi kraj! Nadam se da će crno-beli ponovo slaviti i tako se približiti osvajanju titule - rekao je Dijara za "Sportski žurnal".

Lamin Dijara
Lamin Dijarafoto: Profimedia

Podsetio se debija u "večitom" derbiju koji je odigrao sada već davne 2007. godine, a tada je zabeležio dve asistencije.

- Super iskustvo! Derbi mečevi su uvek specifični. Kad sam dolazio u Srbiju, uvek su mi pričali o okršajima sa Crvenom zvezdom i šta oni znače. Bili smo spremni da damo sve od sebe. Sa moje strane je uvek bilo tako, nisam se štedeo. Uvek sam za tu utakmicu bio maksimalno motivisan, hteo sam da se dokažem i uvek postignem gol. U Turskoj imate rivalstvo između Fenerbahčea i Galatasaraja, ali meč Partizan - Crvena zvezda je nešto drugačije. Fenomenalno, večiti derbi je jedan od najvećih u Evropi, za mene je najbolji… verujte mi, na mnogo je višem nivou nego Fener i Galata, što se atmosfere tiče i ostalog.

Bonus video:

00:22

171. večiti derbi - delije oterale igrače Crvene zvezde

(Espreso/Sportski žurnal/ Prenela J.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.