SVE JE STALO U JEDNU REČ! Mihina udovica NEUTEŠNA - objavila fotografiju sa Sinišom i još jednom SRPSKOM LEGENDOM
Siniša i Arijana Mihajlović, Foto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

teško je

SVE JE STALO U JEDNU REČ! Mihina udovica NEUTEŠNA - objavila fotografiju sa Sinišom i još jednom SRPSKOM LEGENDOM

Potresna objava

Objavljeno: 09:57h

Udovica Siniše Mihajlovića, Arijana pati za srećnim vremenima i iz dana u dan objavljuje emotivne objave koje gađaju pravo u srce.

Ovog puta je podelila fotografiju na kojoj je nasmejana i zagrljena sa Sinišom i njegovim velikim prijateljem i kumom Dejanom Stankovićem.

Sve je stalo u samo jednu reč...

- Kum - napisala je Arijana i još jednom rasplakala mnoge.

Stanković je u intervjuu za "Telegraf" govorio o kumstvu sa Mihom.

- Nije se to dovodilo u pitanje nijednog sekunda, tako je jak uticaj imao na mene, tako sam ga saživeo i doživeo kao člana porodice i više od toga, uz jedan respekt koji ne mogu da opišem, kao za to ustajanje što sam rekao na početku, takav je respekt bio do posljednjeg dana. Samim tim kad ga zovem ćale, naravno on se protivio, a znam da mu je bilo drago, kaže "nisam ja toliko mator", ali nije stvar bila u godinama, stvar je bila u "ćale". Naravno, imam ja mog Boru, koga obožavam i poštujem i volim, ali sam nekako približio taj lik Siniše, jer mi je dosta pomogao i dosta bio uz mene i saživeo sam se sa time da ga zovem i ćale i sama ta reč zna se šta nosi - rekao je Deki.

Bonus video:

04:23

DA LI NOVI NACIONALNI STADION TREBA DA NOSI IME SINIŠE MIHAJLOVIĆA? Zbog njega smo danas nacionalno ujedinjeni ADIO, MIHA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.