Može li Zvezda da odbije 6 miliona evra za Grujića? Bundesligaš poslao konkretnu ponudu!

Mogu li odoleti zovu novca?

Može li Zvezda da odbije 6 miliona evra za Grujića? Bundesligaš poslao konkretnu ponudu!

U želji da rasteraju konkurenciju i prvi dođu do potpisao talentovanog veziste "švabe" su odlučile da pošalju veoma izdašan ček u Ljutice Bogdana
Objavljeno:

Da li će Crvena zvezda odoleti najnepristojnijoj ponudi do sada? Spekulisalo se prethodnih dana koji su sve timovi zainteresovani za Marka Grujića, licitirale su se cene, ali sada je izgleda stigla i konkretna ponuda. Kako prenosi "Mozzart Sport" pozivajući se na izvore italijanskog Skaj sporta koji važe za izuzetno dobro obaveštene o transferima, Štutgart je rešio da u jednom dahu potuče konkurenciju i odmah završi posao oko kupovine najboljeg igrača crveno-belih.

"Švabe" su poslale u Ljutice Bogdana, za sada navodno, ček na 6.000.000 evra u želji da rasteraju emisare Fiorentine, Intera, Udinezea, Evertona, PSŽ-a, Čelsija i ostalih koji su se pominjali. Ovo bi trebalo da je jedina konkretna ponuda koju je dobio tim sa Marakane za talentovanog vezistu i zvuči veoma primamljivo. Da li će zveckanje ovolikim novcem biti muzika za uši čelnika Zvezde ili će ostati pri stavu da Grujić ne može da ide pre 30. avgusta sledeće godine. (Espreso.co.rs / Izvor: Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.