DELIJE U TRANSU: Vladan Milojević dobio GOL MAŠINU pred derbi!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

ovo se čekalo

DELIJE U TRANSU: Vladan Milojević dobio GOL MAŠINU pred derbi!

Navijači su na ovo dugo čekali

Objavljeno: 17:37h

Postigao je dva gola na poslednje dve utakmice Šerif Endiaje i tako najavio sjajnu napadačku formu pred meč sa TSC-om koji je na programu u subotu od 16 časova.

Zasluge je prepustio treneru Vladanu Milojeviću, a samopouzdanje Zvezdinog stranca raste pred "večiti derbi" koji je na programu naredne subote.

- Osećam se mnogo bolje, zaista sam pun samopouzdanja. Prija mi rad sa trenerom Milojevićem i mislim da moje najbolje partije tek dolaze. Pomaže mi i to što kao tim delujemo čvrsto i kompaktno na terenu, ali najviše mi znači to što sam počeo da pogađam. Šanse koje sam jesenas propuštao, sada pretvaram u golove i mnogo je lakše da se igra kad je to slučaj. Trebalo mi je samo malo vremena da se adaptiram u potpunosti, a moram da ponovim da je veliku ulogu u tome imao trener Milojević. Posle ovih zimskih priprema se osećam spremnije nego ikad. Zaista sam gladan golova - rekao je Endiaje.

Šerif Endiaje
Šerif Endiajefoto: Starsport©

Endiaje u to da će veliki broj zvezdaša doći u Bačku Topolu.

- Svesni smo da je TSC jedna od najboljih ekipa u Srbiji. Uz to, iza sebe imaju iskustvo utakmica iz grupne faze Lige Evrope i sigurno su fudbalski još zreliji nego što su bili. Na Marakani je bila "tvrda" utakmica, ali mislim da smo sada bolji nego jesenas i da ćemo uspeti da ostvarimo pozitivan rezultat. O večitom derbiju još uvek ne razmišljamo, jer je naša filozofija da uvek idemo korak po korak. Nadam se da će mnogo naših navijača doći u Bačku Topolu i podrškom nam pomoći da ostvarimo dobar rezultat i odigramo kvalitetnu utakmicu - podvukao je Zvezdin napadač.

Bonus video:

00:17

Treća koreografija Delija: Crvena zvezda!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.