STRAŠAN GOL TIJANE FILIPOVIĆ: O ovome BRUJI cela EVROPA!
Gol Tijane Filipović, Foto: Printscreen/Tviter/FSS

PRELEP POGODAK

STRAŠAN GOL TIJANE FILIPOVIĆ: O ovome BRUJI cela EVROPA!

Ovo se ne viđa tako često u ženskom fudbalu

Objavljeno:

Fudbalerke Srbije, svoj prvi meč za plasman u najkvalitetiju diviziju nacije, odigrale su protiv Islanda, a meč se završio nerešenim rezultatom 1:1.

Utakmicu je obeležio sjajan gol Tijane Filipović u 19.minutu meča, a asistirala joj je Jelena Čanković zaista na neverovatan način.

Tijana nastupa za Spartak iz Subotice, igra u veznom redu, a ovo joj je bio 14. gol za reprezentaciju u 28 odigranih mečeva.

Podsetimo se neverovatnog pogotka Tijane Filipović.

Selektor reprezentacije Dragiša Zečević istakao je da je uveren da njegove igračice poseduju kvalitet za A ligu nacija.

- Teren je fantastiučan, čak i vreme nije loše i ovo je mnogo bolje nego što smo se nadali. Igraće se na veštačkoj travi i mislim da naše igračice mogu da se prilagode na to. Još kada u vreme odigravanja utakmice ne bi bilo jakog vetra, to bi bilo sjajno za nas. Biće ovo drugačija utakmica nego ona od pre nekoliko dana, a mislim da će biti i intenzivnija. Domaće igračice imaju pritisak jer igraju pred domaćom publikom, pa možda krenu i malo agresivnije. U svakom slučaju mi smo sprmeni na sve scenarije i opcije. Verujemo u nas, mislim da smo kvalitetniji tim i uz pristup koji devojke imaju, mislim da ćemo odigrati najbolje sada kada je to najpotrebnije - zaključio je on.

Bonus video:

01:23

UEFA DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU! Stručnjak o narušavanju suštine: Klubovi sa tradicijom neće moći da igraju vrhunski fudbal!

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.