SKANDAL: "Nije kriv sudija, nego žena iz VAR sobe - jadna, ostani kod kuće"
VAR, ilustracija, Foto: EPA/Cath Ivill

pa, da li je ovo moguće

SKANDAL: "Nije kriv sudija, nego žena iz VAR sobe - jadna, ostani kod kuće"

Skandalozan ispad vlasnika kluba

Objavljeno: 17:56h

Vlasnik FCSB iz Bukurešta (bivša Steaua), Điđi Bekali je poznat po svojim kontroveznim stavovima, ali ovog puta je zaista preterao.

Posle pobede njegovog tima nad Botošanijem (3:2) izvređao je Kristinu Trandafir, zaduženu za VAR.

Bekali kaže da je uticala na glavnog arbitra Katalana Bušija da promeni odluke sa terena čak triput. Dvaput protiv domaćeg tima, pa su tako crvene kartone zaradili levi bek Nana Atvi i centralni vezista Darius Olaru. Plus Huan Krus Kaprof, napadač gostiju.

- Zaista mi se sviđa sudija Buši. Izvanredan je. Vidite mu na licu da je dobar. Postaće sjajan arbitar i Bog će mu pomoći. Nije njegova krivica. Dobro, malo jeste. Kriva je žena iz VAR sobe. Mada, ni na nju nisam ljut, jer je moja sestra, pričešćuje se u crkvi u koju i ja idem. Ne ljutim se na ljude sa kojima delim veru, ali mogu da im udelim savet. Da li Bog želi da ispuni ono što traži u crkvi? Predlažem joj da više ne sudi muškarcima. Tako će Bog će joj pomoći u njenim željama - rekao je Bekali, a prenosi "Mozzartsport".

Điđi Bekali
Điđi Bekalifoto: Profimedia

- Glavni sudija je dobro vodio meč, ali žena iz VAR sobe je njemu sugerisala da pokaže crveni karton. Čak se i Buši zapitao: „Jesi li luda“?, uverava Bekali, mada ga mediji u susedstvu demantuju i ističu da tako nije glasio dijalog arbitara.

Onda su usledile nasramnije reči...

- Neka žene sude ženama, a muškarci muškarcima! U suprotnom ćemo svi poludeti! Kako žena može da nadvlada muškarca prilikom odlučivanja? Ona, jadna, ne shvata da joj nije dozvoljeno da interveniše u nekim situacijama. Crveni karton Olaruu je trebalo poništiti. Da je inteligentna... Ženo, šta hoćeš? Ne želim da je uvredim, volim žene, svoju do smrti, umirem zbog nje, međutim, ova nema šta da traži među sudijama.

Zaključak je još skandalozniji.

Điđi Bekali
Điđi Bekalifoto: EPA/RADU VIOREANU

- Sve se raspada kad žena sudi mušakrcima. Da je makar malo inteligentna, ali... Znate, žensko je i šta drugo da očekujete? Zato, ako si žena, ostani kod kuće! Videćete šta svet čini sa rodnom ravnopravnosti. Sve će biti uništeno, ali toga kod nas neće biti. Možda samo na određenim mestima, to su vatre od slame, ništa više. Pošto već dolazi u crvku, ako hoće da joj Bog usliši želje, sledeći put kad Kristinu budu delegirali da sudi muškarcima trebalo bi da kaže: „Ne! Ja sam žena i gledam svoja posla- rekao je Bekali i navukao gnev javnosti.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.