ZVEZDA DOVODI UBOJITO POJAČANJE? Pokriva sve, LETI po terenu...
Delije, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

OTKRIVENO

ZVEZDA DOVODI UBOJITO POJAČANJE? Pokriva sve, LETI po terenu...

Turbo igrač

Objavljeno:

Tehnički direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Marko Marin, dao je kratak osvrt na minuli zimski prelazni rok.

On je iu intervjuu za "Republika.rs" otkrio da Zvezda na leto planira angažovanje beka, ali da pokriva i levu i desnu stranu terena:

Marko Marin
Marko Marinfoto: Starsport©

- Kosta Nedeljković je projektovan da bude prva opcija. Prodali smo ga, ali smo ga ostavili da igra do kraja sezone, da bude naš bonus igrač. Zato nismo puno trošili. Imamo planove za leto da se dovede bek. Zato nismo previše zapinjali. Imali smo u planu da dovedemo igrača koji može pokrivati i levu i desnu stranu na bekovskim pozicijima, bili jako blizu, pao je skoro dogovor, ali se to nije realizivalo. To je sada šansa za nove igrače. Sada imamo mladog Mimovića, koji je korektno odigrao svoju prvu utakmicu. Tu je, naravno, i Nedeljković koji se uskoro vraća iz povrede i mislim da ne bi trebalo da imamo problem na toj poziciji. Takođe, reprezentacija Srbije može puno da dobije od njega. Verujem da će da bude tema i za Evropsko prvenstvo. Da, mora još da uči i napreduje, ali ne vidim razlog da igrača sa takvim predispozicijama ne povedu u Nemačku.

Bonus video:

01:23

UEFA DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU! Stručnjak o narušavanju suštine: Klubovi sa tradicijom neće moći da igraju vrhunski fudbal!

(Espreso/D.T/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.