Iako su ubeležena tri boda, u taboru Orlića smatraju da mogu mnogo bolje! (FOTO)
Foto: UEFA/FSS

to je taj duh

Iako su ubeležena tri boda, u taboru Orlića smatraju da mogu mnogo bolje! (FOTO)

- Bili smo bolji u prvom delu, imali nekoliko prilika, ali ne i dovoljno sreće da damo gol. Irska je preuzela inicijativu, ali smo imali adekvatan odgovor
Objavljeno: 20:41h

Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije Perica Ognjenović rekao je da je pobeda nad Irskom važna zbog samopouzdanja, ali da ekipa mora da unapredi igru u nastavku Evropskog prvenstva.

- Najvažnije je da smo pobedili i stekli samopouzdanje, koje će biti izuzetno značajno za nastavak prvenstva. Čestitam igračima. Na nama je da unapredimo igru, popravimo nedostatke i što bolje se pripremimo za Nemačku rekao je Ognjenović posle utakmice u Kostreni.

Srbija je pobedila Irsku sa 1:0 ; na početku kontinentalnog šampionata za igrače do 17 godina u Hrvatskoj, i posle prvog kola Grupe C ima tri boda, koliko i Nemačka, koja je bila bolja od BiH sa 5:0. "Dobro smo počeli, imali inicijativu i veći posed lopte, a u drugom delu je usledio blagi pad. Imali smo fizički snažnog protivnika, koji ima dugi niz pobeda i koji igra fudbal koji nam ne odgovara - kazao je Ognjenović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.